Tom A4 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 To fakt zapomniałem że można to zrobić inaczej ale odczyt eepromu jest pewniejszy.
Marcin Gugu33 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Panowie, znalazł się jakiś sprawdzony sposób by móc jeszcze raz poprawnie wpisać kod? Zablokowane po 2 próbach i czekanie nic nie daje..
Szarik Opublikowano 31 Grudnia 2019 Opublikowano 31 Grudnia 2019 5 godzin temu, Marcin Gugu33 napisał: Panowie, znalazł się jakiś sprawdzony sposób by móc jeszcze raz poprawnie wpisać kod? Zablokowane po 2 próbach i czekanie nic nie daje.. RNS-d czy Rns-e ?
Marcin Gugu33 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Dobra, po 2 godzinach mogłem ponownie wpisać kod, już poprawnie. Rns-d, zostawiłem tylko na włączonym radiu które i tak po przyjściu było wyłączone.
djbasto Opublikowano 26 Lutego 2020 Opublikowano 26 Lutego 2020 W dniu 9.12.2012 o 08:08, krzysaudi napisał: Radio całkiem proste do zrobienia Zasilacz ustawiasz na 7 V , do tego zapinasz pod programator SDA oraz SCL i masa i odczyt - zerowanie licznika błędów - zapis . I nic innego nie pozostaje jak cieszyć się uzdrowionym radiem Gdzie w binarce znajdę licznik błędów. Możesz mnie jakoś naprowadzić?
thezybu Opublikowano 22 Lipca 2021 Opublikowano 22 Lipca 2021 Marcin Gugu33 ale musiałeś na zapłonie ustawione ?
Rekomendowane odpowiedzi