Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Niewidzialna wycieraczka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 4.10.2019 o 15:15, Mordeliuss napisał:

U mnie zwykłe Glaco trzymało zadowalająco 3 miesiące przy katowaniu płynem i wycieraczkami. Podobnym czas miała wycieraczka od RRC po 3 miesiącach cos zbierała albo to "coś" to za mało. Aktualnie mam założone Ultra Glaco i zobaczymy jak z czasem :)

A "odtykałeś" NW IPĄ ? Pomaga. Umyj szybę i później przetrzyj sztabką mocno nasączoną alkoholem izopropylowym. Ja już 2x myślałem że niewidzialna wycieraczka się "skończyła" :D

Edytowane przez dawson

Opublikowano
5 godzin temu, dawson napisał:

A "odtykałeś" NW IPĄ ? Pomaga. Umyj szybę i później przetrzyj sztabką mocno nasączoną alkoholem izopropylowym. Ja już 2x myślałem że niewidzialna wycieraczka się "skończyła" :D

Może to jest jakiś pomysł ;) Glacko nie osłabnie pod tą IPĄ?

Opublikowano

U mnie odzyskiwała życie :D IPA 20%

Edytowane przez dawson

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 7.10.2019 o 19:41, dawson napisał:

U mnie odzyskiwała życie :D IPA 20%

Zaciekawiłeś mnie z tym odtykaniem wycieraczki. Hmmm a nie osłabia to jej struktury? Nie żebym się martwił bo jeżeli się nie uda to i tak jest do zmycia ale ciekawi mnie czy IPA nie osłabia aktualnej struktury produktu.

Opublikowano
4 godziny temu, Mordeliuss napisał:

Zaciekawiłeś mnie z tym odtykaniem wycieraczki. Hmmm a nie osłabia to jej struktury? Nie żebym się martwił bo jeżeli się nie uda to i tak jest do zmycia ale ciekawi mnie czy IPA nie osłabia aktualnej struktury produktu.

Tego nie wiem bo nie jestem chemikiem, ale u mnie też się to sprawdzało.. Myślałem, że NW już prawie nie ma, a potem cyk IPA ok. 20% i jeszcze żyła trochę.

Opublikowano
W dniu 16.10.2019 o 09:39, Mordeliuss napisał:

To nie jest mój pomysł :-) dowiedziałem się o tym na YT , na kanałe MX Nowicki (profesjonalny detailer) w odcinku z NW. On tam mówi że najlepiej zrobić to czystą IPĄ ale ja mam tylko 20% , też pomaga.

Edytowane przez dawson

Opublikowano

No u mnie tak czy siak też coś dalo ;) 

a Nowickiegi czasem ogladam ;) 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gdyby potrzebował ktoś wycieraczki z SOFTA99 bądź innej chemii tej marki, zapraszam na PW mam tego sporo w dobrej cenie dla klubowiczów.