makowsky22 Opublikowano 12 Maja 2018 Opublikowano 12 Maja 2018 Witam, może już był tutaj poruszany ten temat, ale jestem tutaj od niedawna i nie zdążyłem przejrzeć całego forum, proszę o pomoc, mam problem z opuszczaniem szyby po stronie kierowcy, może ktoś powie mi po kroku jak wymienić mechanizm opuszczania szyby, podeśle ktoś jakiś link, zdjęcia, czy to jest jakieś skomplikowane? Dziękuje za chęć pomocy
JawoR36 Opublikowano 13 Maja 2018 Opublikowano 13 Maja 2018 30min roboty. Zdejmujesz boczek, odkręcasz ramkę, mechanizm, a potem wszystko w odwrotnej kolejności.
lewiatan1989 Opublikowano 13 Maja 2018 Opublikowano 13 Maja 2018 Potwierdzam słowa Jawora, poza na forum jest gdzieś fotostory z wymiany gdzie zaznaczone są wszystkie środki, blokady zatrzaski itp. Zresztą u wujka Google pełno tego. Jakiś czas temu zmieniałem linkę po stronie pasażera. Jedyne co to przydatna była pomoc drugiej osoby przy ponownym montażu ramy okna aby było "prosto i równo" ?
makowsky22 Opublikowano 13 Maja 2018 Autor Opublikowano 13 Maja 2018 Dziękuje Panowie, znalazłem już zdjęcia z wymiany, mam nadzieje ze uda się bezproblemowo wymienić, czy zwykle linki za około 100 zł będą odpowiednie?
Rekomendowane odpowiedzi