szpakuziom Opublikowano 13 Maja 2018 Opublikowano 13 Maja 2018 (edytowane) Witam, czas zrobić coś z moim RNS-E, chcę puszczać muzykę z telefonu, i o ile się nie mylę, można puszczać muzykę przez bluetooth i aux w rns-e? ADAPTER WEJŚCIE AUX BLUETOOTH znalazłem coś takiego Edytowane 13 Maja 2018 przez szpakuziom
pila24 Opublikowano 13 Maja 2018 Opublikowano 13 Maja 2018 Są 2 wersje tego modułu,jedna z filtrem przeciwzakłóceniowym i bez niego. Weź ten z filtrem bo inaczej będą spore szumy. Ja zrobiłem sobie wersje budżetowa za 20zł która ma mikrofon do rozmów i możliwość przełączania utworów w telefonie. Tak to wygląda
szpakuziom Opublikowano 14 Maja 2018 Autor Opublikowano 14 Maja 2018 Dzięki za odpowiedź. A wiesz może gdzie kupić taki z filtrem? A jak ogólnie z bluetooth, dźwięk dobry?
pila24 Opublikowano 14 Maja 2018 Opublikowano 14 Maja 2018 Widziałem oba na aliexpress,ktoś w komentarzach skarżył się na zakłócenia dźwięku ale miał wersje bez filtra. Na moim bluetooth dźwięk ok, są szumy ale słychać je tylko jak muzyka nie gra.
jac0205 Opublikowano 18 Maja 2018 Opublikowano 18 Maja 2018 (edytowane) Podłączę się do tematu... Mam ten zestaw ze zdjęcia i niestety nie mam pojęcia jak zmusić radio do nasłuchu przez AUX. Po podłączeniu z tyłu radia i zakodowaniu przez VAG-a (kanał 37, w polu z wartością 7-mio cyfrową zmieniam przedostatnią cyfrę na 5 - wg instrukcji z neta, robię zapisz i mam informację: kodowanie przyjęte) w MENU CD/TV podmenu SOURCE nie mam jednak do wyboru AUX. Próbowałem z podpiętym jakimś odtwarzaczem, z telefonem i nic. Co robię nie tak ? Oprogramowanie radia to wersja SW0550 H73. EDIT Temat częściowo ogarnięty, aktualizacja do wersji SW0650 pomogła, jednak sprzęt gra cicho (zarówno po kablu jak i bluetooth) w porównaniu do źródeł CD czy karta SD. Ech zawsze coś nie tak... Edytowane 18 Maja 2018 przez jac0205
Rekomendowane odpowiedzi