kamelus_ Opublikowano 24 Lipca 2019 Opublikowano 24 Lipca 2019 Lakiernik się nie popisał czy to tak światło operuje? Maska i zderzak zdecydowanie inny odcień niż lewy błotnik i jeszcze zderzak z boku słabo spasowany...
fortitudo Opublikowano 24 Lipca 2019 Autor Opublikowano 24 Lipca 2019 Kolego dobre masz oko i i to nie wina aparatu tylko lakiernika w USA. Auto jak miało miesiąc z lewej strony miało zarysowany lewy błotnik. Jest wpis w serwisie. Wykonano powtórne malowanie dobrze ze bez szpachli i tam sie nie popisali. Ja miałem uszkodzenia z prawej strony
A-rek Opublikowano 14 Września 2019 Opublikowano 14 Września 2019 kolego może głupie pytanie ale zastanawia mnie coś.... czy w A8 D4 były wersje S-line? Jeśli tak to jak je odróżnić od zwykłej wersji?
marcin_o23 Opublikowano 14 Września 2019 Opublikowano 14 Września 2019 nie ma s-line, masz jeszcze w12 i s8
A-rek Opublikowano 15 Września 2019 Opublikowano 15 Września 2019 23 godziny temu, marcin_o23 napisał: nie ma s-line, masz jeszcze w12 i s8 dzięki ?
black_edition Opublikowano 12 Września 2022 Opublikowano 12 Września 2022 Jak A8 ? Wnętrze to bajka ,a te masaże to jak włączy się to już nie chce się zejść z fotela
Rekomendowane odpowiedzi