Opublikowano 24 Maja 20188 l Witam :) Mam kłopot z podsufitką w swoim B6 avant. Mianowicie odkleja się materiał z podsufitki w tylnej części auta. Czy ktoś będzie w stanie to naprawić czy raczej rozglądać się za inną podsufitką? Pozdrawiam
Opublikowano 25 Maja 20188 l Nie naprawisz tego, bo to odkleja się materiał od gąbki. Gąbka robi się miękka jak biszkopt, wręcz taka pomarańczowa papka. Materiał się od niej odrywa i zaczyna wisieć. Najlepiej nakleić nową tkaninę podsufitkową i spokój na lata, koszt ok 300-350 zł jak sam zdemontujesz i zawieziesz... Jest tylko ten problem, że tapicerzy nie mają za bardzo materiału pasującego do wnętrza s-line. Jak się zgodzi Ci nakleić swój to po problemie, bo na allegro jest taki dostępny...
Opublikowano 26 Maja 20188 l Autor Kwestia jeszcze kogoś kto jest to w stanie dobrze wykonać. Bo policzyć koszt materiału plus robocizna i nóż się okazać że wyjdzie niewiele taniej jak kupić używaną ori podbitkę.
Opublikowano 26 Maja 20188 l No nie wiem, wołają po 600-650 zł za ori s-line (do tego ryzyko, że używana tez może się odkleić). Materiał ok. 150 zł i robocizna 200-250 zł to i tak się opłaca według mnie... U mnie w mieście wołają 350 zł z ich materiałem... tylko, że nikt nie ma takiego jak w s-line. Ale dogadałem się, że można kupić swój i podklei za ok 200 zł
Opublikowano 27 Maja 20188 l @kamil-vag możesz podesłać jakiś link z aukcją do tego materiału na podsufitkę? Z góry dzięki.
Opublikowano 28 Maja 20188 l http://allegro.pl/tkanina-samochodowa-na-podsufitke-super-jakosc-i7341648567.html?snapshot=MjAxOC0wNS0yMVQwNzozMTowMC41NjRaO2J1eWVyOzc4ZDk3YWIyMTQ4YzE3ODE4YmI0YmIwODEzZTA0NGVmNTIyODZlN2VjNWYxMDNhYmExNzI4OWJiMDQ2NmE2ZWE%3D#thumb/7
Opublikowano 2 Października 20187 l Ktoś tym materiałem oklejał podsufitkę?Jak to wyszło?Dostałem próbkę tego materiału ale jednak ma on inną strukturę jak oryginalny z s-line.Ma ktoś fotki finałowej roboty po oklejeniu?