Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Słaby zasieg domykania/otwierania szyb.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie odnośnie domykania/otwierania szyb z pilota. Ponieważ działa to tylko z niewielkiej odległości ? tzn musze stać obok samochodu. Zasięg samego pilota jest naprawdę duzy, ponieważ zamknąć czy otworzyć samochód z 20-30 metrów to nie ma problemu.

Ktoś może coś wie w tym temacie?

Opublikowano
24 minuty temu, Kajrol napisał:

Cześć, mam pytanie odnośnie domykania/otwierania szyb z pilota. Ponieważ działa to tylko z niewielkiej odległości ? tzn musze stać obok samochodu. Zasięg samego pilota jest naprawdę duzy, ponieważ zamknąć czy otworzyć samochód z 20-30 metrów to nie ma problemu.

Ktoś może coś wie w tym temacie?

u mnie jest to samo - muszę stać przy samych drzwiach

Opublikowano
  • Autor

czyli może musi tak być? hmmm...

Opublikowano

U mnie w B7 jest tak samo. Możliwe, że to jakieś zabezpieczenia, ale bez sensu. Latem to byłoby fajnie, że tak ja mówisz 20-30m i otwierasz szyby na full. Trochę przewiałoby te ciepło, a tak to lipa.

Opublikowano
  • Autor

No w sumie to ja używam tego otwierania szyb aby przewialo gorące powietrze latem. ? możliwe że to jakieś zabezpieczenie. A może można coś w vcds zmienić aby ta odległość była większa? 

Opublikowano

U mnie normalnie otwiera/zamyka szyby z daleka, tzn z takiej odległości z jakiej mogę użyć pilota i samochód zareaguje. Nie muszę stać przy samochodzie.

Opublikowano
  • Autor
W dniu 26.05.2018 o 17:13, zabiello napisał:

U mnie normalnie otwiera/zamyka szyby z daleka, tzn z takiej odległości z jakiej mogę użyć pilota i samochód zareaguje. Nie muszę stać przy samochodzie.

hmm no to dziwna sprawa, jesli juz kilka osob pisało że musi stać w pobliżu samochodu aby ta funkcja działała, a u Ciebie wszystko działa z daleka . O co tu chodzi ?:P

Opublikowano

U mnie działa tak od początku odkąd mam samochód (czyli blisko 4 lata), chociażby dzisiaj otwierałem szyby z pilota z jakiś 25m na parkingu. Mój jest modelowo 2010 rok, więc już po tych delikatnych zmianach, może dlatego, może dlatego że mam inny moduł komfortu, u mnie jest z końcówką 064 DP.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja posiadam z 2008r b8 i tez moge otwierac z daleka na tyle na ile pilot sięga

Opublikowano

Polecam przeczytać instrukcje obsługi samochodu