sebua Opublikowano 25 Maja 2018 Opublikowano 25 Maja 2018 (edytowane) Witam, zakupiłem ostatnio taki zestaw, i mam pytanie przy seperatorze antenowym, jest niebieski kabel, trzeba go do czegoś podłączyć ? Edytowane 25 Maja 2018 przez sebua
AdamQQ Opublikowano 25 Maja 2018 Opublikowano 25 Maja 2018 Kiedyś podłączałem dodatkową antenę itam był taki przewód. w tamtym przypadku był podpinany do zasilania po stacyjce, było to zasilanie wzmacniacza antenowego. może jest tak samo tutaj?
sebua Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Opublikowano 25 Maja 2018 Jutro właśnie będę mógł zobaczyć, bo teraz samochodu nie mam ale dzięki za podpowiedz
AdamQQ Opublikowano 25 Maja 2018 Opublikowano 25 Maja 2018 w sumie w kostce iso masz niebieski przewód od anteny automatycznej. tylko nie wiem czy tam jest stałe zasilanie czy tylko wzbudzenie.
longer_xd Opublikowano 27 Maja 2018 Opublikowano 27 Maja 2018 Tu chodzi o zasilanie separatora antenowego - przewód ten musisz wlutować w niebieski (tzw. remote) z kości ISO. Wówczas separator będzie zasilany tylko po uruchomieniu radia. Nie ma potrzeby, żeby był podpięty pod stałe zasilanie i w ten sposób cały czas ciągnął prąd.
Rekomendowane odpowiedzi