marionozzo Opublikowano 27 Maja 2018 Opublikowano 27 Maja 2018 (edytowane) Witam panowie będę niebawem zmieniał moje przedliftowe lampy z bosha na polift według waszego opisu. lampy kupiłem nowe depo i mam kilka pytań. Mam zamontowane dodatkowe mocowanie i ściągnięte opaską trzyma soczewke to chyba do transportu tylko czy to powinno być gdzieś zamontowane wszystko widać na fotce. Druga sprawa pisze na szkle d2s wiec można podłączyć ale gniazdo jest na h7 z soczewki chyba dobrze myśle- a to że jest trzpieniem montowana w dół to chyba tak ma być. Ostatnia sprawa to gdzie zamontować silniczek elektryczny bo nie mam pojęcia zaślepke mam pełną na sterowanie elektryczne jest jakaś inna zaślepka czy jak bo nie mam pojęcia o co tu chodzi Edytowane 3 Czerwca 2018 przez marionozzo temat rozwiązany post do usunięcia
2shrek Opublikowano 21 Lipca 2018 Opublikowano 21 Lipca 2018 Najlepsze co możesz zrobić to oddać te lampy a kupić ori używki Valeo, przynajmniej wszystko mają na swoim miejscu. Sam to przerabiałem a teraz ciesze się Valeo
Rekomendowane odpowiedzi