UnicefToYou Opublikowano 30 Maja 2018 Opublikowano 30 Maja 2018 Witam, dziś po rozładowanym akumulatorze na wyświetlaczu wyskoczył mi komunikat SAFE, niestety poprzedni właściciel nie dał mi kodu. Idzie jakoś znaleźć ten kod, ile maksymalnie można prób popełnić? Pozdrawiam
UnicefToYou Opublikowano 31 Maja 2018 Autor Opublikowano 31 Maja 2018 W dniu 30.05.2018 o 23:54, Szarik napisał: Masz 2000 możliwości A sposób na znalezienie tej jednej, właściwej?
Szarik Opublikowano 1 Czerwca 2018 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Wyciągnięcie kodu z pamięci radia lub uzyskanie po numerze seryjnym pod warunkiem że wcześniej nikt kodu nie podmienił
UnicefToYou Opublikowano 1 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2018 13 godzin temu, Szarik napisał: Wyciągnięcie kodu z pamięci radia lub uzyskanie po numerze seryjnym pod warunkiem że wcześniej nikt kodu nie podmienił Po numerze seryjnym jest mi w stanie ktoś na szybko sprawdzić, czy konieczna jest wizyta w jakimś zakładzie?
Szarik Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 na szybko na pewno nie,trwa to do 24 godzin i oczywiście jest płatne
Rekomendowane odpowiedzi