kolesku Opublikowano 9 Czerwca 2018 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Witam. Mam pytanie odnośnie radia, które pasuje do przedliftowej ramki. Poprzedni właściciel zamontował z b6 (na płyty cd z aluminiową listwą na górze) ale ramka wymagała sporego rzeźbienia no i nie obeszło się bez jej uszkodzenia. Do tego po godzinie radio się wyłącza. Czy jest jakiś model concerta który wymiarami będzie pasował do ori ramki przedlifta?
MichalPe Opublikowano 9 Czerwca 2018 Opublikowano 9 Czerwca 2018 1 godzinę temu, kolesku napisał: Witam. Mam pytanie odnośnie radia, które pasuje do przedliftowej ramki. Poprzedni właściciel zamontował z b6 (na płyty cd z aluminiową listwą na górze) ale ramka wymagała sporego rzeźbienia no i nie obeszło się bez jej uszkodzenia. Do tego po godzinie radio się wyłącza. Czy jest jakiś model concerta który wymiarami będzie pasował do ori ramki przedlifta? Też miałem ogromny problem ze znalezieniem ori Concerta na CD-ki. FInalnie skończyło się na odpszczeniu i kupieniu jakiegoś Pioneerka. W obecnej chwili trwają poszukiwania.
kolesku Opublikowano 9 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2018 Czy wszystkie modele choriusów czy concertow mają takie same wymiary?
Szarik Opublikowano 9 Czerwca 2018 Opublikowano 9 Czerwca 2018 (edytowane) Wymiarowo pasuje radio z A6 C5 Audi Concert 2.Oczywiście też będzie się wyłączać co godzinę,nie będzie dzialać po kluczyku i nie będzie podświetlenia przycisków. Sprzedawałem radia z B6 przerobione pod B5 i o żadnym uszkodzeniu ramki nie ma mowy.Nawet kupujący mówili że wygląda jak oryginał. Mam radia Concert 2 z A6 C5 jakby ktoś byłby zainteresowany Edytowane 9 Czerwca 2018 przez Szarik
kolesku Opublikowano 9 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2018 Jestem zainteresowany. Jeżeli tylko będzie pasować pod ramkę 1din przedlifta do a4 b5 i nie będzie mieć problemów z głośnością.
Rekomendowane odpowiedzi