Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Co myślicie o tych felach?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no na przykład, tyle że do Porsche trzeba jeszcze ostrą glebę wyrezać, co najmniej jak Nowak_zg

Ja już taką glebę mam :naughty:

no to teraz tylko fela :gwizdanie:, a Ty kolego bierz fele w ten deseń jeszcze żeby je można było w ruchu zobaczyć :naughty:

Fele mam 17" we wzorze który mi się bardzo podoba :wink4: Chociaż chodzi za mną 19" :kox:

Nowak_zg, zaraża :polew:, nie widziałem fotek Twojej A4, oprocz tej z profilu, masz swój wątek??

Opublikowano

no na przykład, tyle że do Porsche trzeba jeszcze ostrą glebę wyrezać, co najmniej jak Nowak_zg

Ja już taką glebę mam :naughty:

no to teraz tylko fela :gwizdanie:, a Ty kolego bierz fele w ten deseń jeszcze żeby je można było w ruchu zobaczyć :naughty:

Fele mam 17" we wzorze który mi się bardzo podoba :wink4: Chociaż chodzi za mną 19" :kox:

Nowak_zg, zaraża :polew:, nie widziałem fotek Twojej A4, oprocz tej z profilu, masz swój wątek??

Akurat mnie Nowak_zg nie zaraził. Miałem taki zawias zanim on się na forum zarejestrował :tongue4: A wątku nie mam mimo że długo jestem na forum :confused4: Ale myślę że jak się zrobi ciepło to wątek się pojawi :naughty:

Opublikowano

Akurat mnie Nowak_zg nie zaraził. Miałem taki zawias zanim on się na forum zarejestrował :tongue4: A wątku nie mam mimo że długo jestem na forum :confused4: Ale myślę że jak się zrobi ciepło to wątek się pojawi :naughty:

chodziło mi raczej o rozmiar felg :naughty:, coś kolega Beher, się nic nie odzywa, mam nadzieje że sie nie rozmyśliłeś z tymi felgami :good:

Opublikowano

A mi te felgi z pierwszego posta chodzą po głowie :naughty: Jakby tylko były w 19" i miały mniej tych ramion (łopatek) a bardziej masywnych to bym o nich pomyślał :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Sorki że się nie odzywałem ale pojechałem na 5 dni w delegacje do pracy :/ brak neta i wogóle... Co do pierwszych felg wysłałm email z pytaniem o dokładne rozmaiary i czekam na odpowiedź. Ale oprócz tego szukam jeszcze, jakichś ciekawych propozycji, podobają mi się 5 ramienne. Wiem że styla audi a szczególnie RS jest super, ale jak koleka patrykbor zauważył dużo już tego stylu a i nie tylko na Audi, vw również na takich jadą, poszukuje czegoś co by pasowało mojej niuni a jak by było orginalne w swoim stylu to tym lepiej.

Myślałem o takich 17"

http://www.wheel-base.co.uk/proddetail.asp?prod=ACE205

Pozdrawiam

Opublikowano

Nawet fajna ta felga ale te z pierwszego posta są dużo lepsze. Na Twoim miejscu szukałbym takich jak w pierwszym poście tylko 5-ramiennych. Takie to będzie konkretny :kox:

Opublikowano

Ze wszystkich opcji wybrałbym nr 1, fajny wzór, taki przypominający wirnik od turbinki.

Opublikowano

mi opcja 1 kojarzy sie z merc slr :decayed: :decayed:

Opublikowano

mi opcja 1 pojarzy sie z merc slr :decayed: :decayed:

Podobne felgi można spotkać też w Porsche :wink4:

Opublikowano

Jestem za opcją nr 1 felg a opony YOKOHAMA PARADA :good:

Opublikowano

ja osobiscie nie wybralbym zadnej z nich, jezeli nie mialbym juz innego wyjscia wzialbym nr.1'