NanYeo Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Panowie pomóżcie, moja kobita pojechała do warszawy i w trasie coś się stało ze skrzynią, Mówiła że 1 bieg nie chce wchodzić i nie da się ruszyć, drugi wchodzi jak się wyłączy silnik i wtedy można z 2 ruszyć i jest wszystko normalnie ale nie da się już redukować bo biegi nie wchodzą. Spotkał się już może ktoś z czymś takim? Co to może być?[br]Dopisany: 15 Luty 2009, 07:08_________________________________________________To pewnie sprzęgło Czy to możliwe żeby zapowietrzył się układ hydrauliczny sprzęgła?
loco87 Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 A Probowałeś zmienić bieg z międzygazem ? Może poprostu rozsypała się synchronizacja cała..Jakby się zapowietrzył to żadnego biegu byś nie mógł wrzucić raczej ani wybić.
NanYeo Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Opublikowano 16 Lutego 2009 Ja nic nie mogę zrobić bo jestem w płocku a kobita w warszawie, jakoś dojechała, mówiła że jak wysiadła to strasznie coś śmierdziało, (pewnie sprzęgło). a na czym polega taka zmiana biegów? [br]Dopisany: 15 Luty 2009, 08:39_________________________________________________Byłem dzisiaj u mechanika, sprzęgło jest do wymiany. Mechanik polecił sprzegło firmy LUK, to dobre sprzęgło czy raczej kupić coś innego?
Łepski Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Jeżeli masz oryginalne koło dwumasowe to wsadzaj Luka, a jeśli przy okazji wymieniasz dwumasa to polecam komplet SACHSa
NanYeo Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Opublikowano 17 Lutego 2009 mam oryginalne chyba. ok dzięki wsadze Luka
Rekomendowane odpowiedzi