Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Foto poszukiwane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

klosze są okej, chyba także się skuszę ( jeśli na moim pocisku zaprezentują się tak jak na wozie kolegów dsz i dibo ), ale ktoś dobrze tu wspomniał, że pasują one tylko do ciemnych odcieni fur.

Opublikowano

klosze są okej, chyba także się skuszę ( jeśli na moim pocisku zaprezentują się tak jak na wozie kolegów dsz i dibo ), ale ktoś dobrze tu wspomniał, że pasują one tylko do ciemnych odcieni fur.

Będziesz zadowolony :wink4: Na ciemnym jest :kox:

Opublikowano
  • Autor

Mam te lampy, jakość jest przyzwoita.

Jednak kilka ale:

1. Lewa lampa miała zamienione w kostce piny stop z pozycją :shocked: stop na 10W a pozycja na 21W od razu do poprawy.

2. Po w/w zamianie trzeba zamienić światła cofania z kierunkami też w kostce bo niestety nie da sie podmienić tych oprawek ani żarówek.

3. Na sam koniec stwierdziłem że do kichy jest rozwiązana opcja przeciwmgielne/STOP, stopujące z pozycyjnymi a przeciwmgielne osobno i notabene większe o 30% albo i lepiej od STOPU i 15 cm wyżej... Zamieniłem teraz STOP mam u samej góry a przeciwmgielne zapalają się w pozycjach na mocniejszym żarniku.

Pomijając uwagi lampki są bardzo słuszne i spoko wyglądają na zielonym metalic - fotki dodam dla potomnych.

Opublikowano

Ad.1 U mnie było podobnie, tylko że w jednej lampie a w drugiej było OK. Ale z tym nie ma problemu.

Ad.2 Tak jest w każdych lampach przystosowanych do poliftu a zakładanych do wcześniejszych wersji.

Ad.3 Też mam tak stop zrobiony :tongue4:

Opublikowano

Ja takich lamp nie mam to nie moje autko na zdjęciu było :wink4: Te lampki wyglądają ala Civic

Opublikowano

wyglądają jak wyglądają, nie są złe, kiedyś też o nich myślałem, ale jednak się nie zdecydowałem, ale mają się podobać ich posiadaczą i to jest chyba najważniejsze, i żeby się dobrze sprawowały :wink4:, a jakiej one są firmy?

Opublikowano

Lampki nie są złe ja tylko mówię że sa podobne do tych od hondy :wink4: Napewno są o niebo lepsze od jakiś "leksusów" :naughty: Na ciemnym autku jest ok :good:

Opublikowano

a jakiej one są firmy?

Depo :wink4:

Opublikowano

no to git :good: , ja mam zamienniki DEPO drugiego liftu od NOSBa, firma w porządku także wszystko jest git :wink4:, na ciemnym wygląda fajnie, choć i na tym czerwonym mi się spodobało( chociaż nie lubię czerwonego lakieru :przebiegly: )

Opublikowano

no to git :good: , ja mam zamienniki DEPO drugiego liftu od NOSBa, firma w porządku także wszystko jest git :wink4:, na ciemnym wygląda fajnie, choć i na tym czerwonym mi się spodobało( chociaż nie lubię czerwonego lakieru :przebiegly: )

Jeszcze jakby były w LEDach :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

Jeszcze jakby były w LEDach :gwizdanie: :naughty:

tylko całe w ledeach, bo widziałem na allegro coś w podobie, tylo że czerwone paski były w LEDach, a biały czyste szkło i żarówka, średnio to wyglądało :confused4:[br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 08:22_________________________________________________http://moto.allegro.pl/item574164649_lampy_nowe_audi_a4_red_led_diody_tuning_w_wa.html

Opublikowano

panowie zalatwcie mi do avanta :D

Opublikowano

tylko całe w ledeach, bo widziałem na allegro coś w podobie, tylo że czerwone paski były w LEDach, a biały czyste szkło i żarówka, średnio to wyglądało :confused4:[br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 08:22_________________________________________________http://moto.allegro.pl/item574164649_lampy_nowe_audi_a4_red_led_diody_tuning_w_wa.html

Takie to widziałem i nie przypominają tych Clearów :sick3:

panowie zalatwcie mi do avanta :D

Są takie jak te Depo do Avanta :wink4:

Opublikowano

Ale to sa cos w stylu lexus!!! nie podobaja mi sie lexusy!!

Ale to nie o te mi chodzi. Są do Avanta takie jak Ci się podobają, jak te co mam na samochodzie :wink4: