Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B6 Gdzie podłączyć kierunki od centralnego?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,,,

Proszę o pomoc, potrzebuje podłączyć kierunki do zamka centralnego, jest to centralny dokładany uniwersalny. Wszystko działa jak trzeba, domykanie okien też. Mam tylko problem podłączyć sygnalizację do kierunkowskazów aby dawały znać o zamknięciu i otwarciu auta. Szukałem probówka 12v ale wszędzie jest tylko jakby sygnał(może idzie po CAN), a z centralnego modułu elektryki wychodzą sygnały "+" oddzielnie na każdy kierunek(przód prawy, tył prawy itd...). Proszę o podpowiedź gdzie się wpiąć,miejsce kolor przewodu,jaka kostka czy numer pinu. Nadmieniam, że z tego zamka centralnego wychodzą 2 plusy na kierunki. Dziękuję za wszelkie informacje.

Moje AUDI to 2.4 V6 2002rok avant.

Edytowane przez arti03lm

Opublikowano

Też mam dokładany alarm i też monter miał problem . Ostatecznie przy zamykaniu centralnym migają wszystkie kierunki (6sztuk) a przy alarm boczne nie migające bo nie było ich gdzie wpiąć.  Miga tylko w lampach tył i przód.    W sunie mi to nie wadzi a nawet jest lepiej bo wiem po miganiu co włączyłem. 

Opublikowano
  • Autor

Hej, ale wiesz może gdzie lub pod co się podpinał z kierunkami? Już mi ręce opadają, nie wiem gdzie jeszcze szukać

Opublikowano

Nie wiem bo na ręce mu nie patrzyłem a robiłem to 5 lat temu.?

Opublikowano
  • Autor

Aaaa to dobrze, bo słyszałem że jak się patrzy na ręce to jest dodatkowa opłata haha.

Opublikowano

Sprawdzałeś tą rozpiskę: rozpiska.png 

Opublikowano
  • Autor

Witaj,,,

Sprawdzałem tą rozpiskę, ale problem jest taki że nie można fizycznie połączyć np prawej strony kierunkowskazów w jeden przewód, wtedy fis  nie pokazuje która żarówka jest spalona. Z centralki mam tylko 2 sygnały na lewą i prawą stronę a z modułu wychodzi 6 odrębnych przewodów.