Sebastian25 Opublikowano 27 Lipca 2018 Opublikowano 27 Lipca 2018 Szanowni forumowicze, Mam problem z klimą ponieważ przestaje chłodzić podczas jazdy w wyższymi prędkościami. Gdy rozpędzę się powyżej 100 na godzinę przestaje chłodzić i dmucha powietrze o temperaturze otoczenia. Im wolniej jadę tym sprawniej działa układ klimatyzacji, najlepiej na postoju Widziałem na forum wątek, że komuś nie działała przy wysokich obrotach u mnie jest odwrotnie. Oddałem auto do specjalistów od klimy ale niczego nie znaleźli. Może ktoś z Was miał podobny problem i znalazł rozwiązanie?
piotrsob1 Opublikowano 28 Lipca 2018 Opublikowano 28 Lipca 2018 A silnik nie ma tendencji do przegrzewania się podczas jazdy ? Nic dziwnego w pracy silnika nie zauważyłeś ?
Wihajster Opublikowano 28 Lipca 2018 Opublikowano 28 Lipca 2018 W dniu 27.07.2018 o 14:49, Sebastian25 napisał: Szanowni forumowicze, Mam problem z klimą ponieważ przestaje chłodzić podczas jazdy w wyższymi prędkościami. Gdy rozpędzę się powyżej 100 na godzinę przestaje chłodzić i dmucha powietrze o temperaturze otoczenia. Im wolniej jadę tym sprawniej działa układ klimatyzacji, najlepiej na postoju Widziałem na forum wątek, że komuś nie działała przy wysokich obrotach u mnie jest odwrotnie. Oddałem auto do specjalistów od klimy ale niczego nie znaleźli. Może ktoś z Was miał podobny problem i znalazł rozwiązanie? zrób test i włącz obieg wewnętrzny czy bedzie normalnie.
GRADIENT Opublikowano 31 Lipca 2018 Opublikowano 31 Lipca 2018 Przy wysokich predkościach wyłącza wiatraki.
Rekomendowane odpowiedzi