kamlas Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam, mam problem z audi a4 b8 2.0tfsi skrzynia automatyczna. W czasie jazdy auto zgasło i już nie odpala, rozrusznik nie kręci . Rozrusznik został wymieniony na nowy ale przy odpaleniu ponownie się spalił . Kolo wielorowkowe obraca się tylko 5cm, jaki może być tego powód?? Edytowane 4 Sierpnia 2018 przez kamlas Błąd
kamlas Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Błędy 004460 ograniczenie działania z powodu podnapiecia P227900 nieszczelność w układzie dolotu powierza 01317 zestaw przyrządów i wskaźników 00457 moduł sterowania siecia
kamlas Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2018 W chwili obecnej nie mam takiej możliwości ? ktktoś miał podobny przypadek ?
MarcinOslo Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Mozliwosci jest wiele ,a z bledow ktore podales nic nie wynika bo nie wiadomo co z czym i gdzie ..
indiapapa Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zdarza się, że korbowód wyjdzie poza blok silnika...no ale nie uprzedzajmy faktów:>
kamlas Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Ostatnio na biegu jałowy chodził Nie równo, jest możliwość że coś z skrzynią jest nie tak ?
kamlas Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zastanawia mnie kwestia rozrusznika dlaczego od razu go spaliło..
Rekomendowane odpowiedzi