Adr3k Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Witam wszystkich, mam problemik że sprzęgłem zaczyna się uślizgiwać na 4 i 5 biegu, chciałbym wymienić sam docisk i tarczę a dwumasę zostawić że względu na koszta. Dwumasa nie szarpie, nie hałasuje. Teraz pytanie czy tak można zostawić dwumasę ew zmieniać na sztywne koło "ew jakie p&p podpasuje" Pozdrawiam i czekam na propozycje
wesz82 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Jak nie będziesz koni dodawał to zmień kompletne sprzeglo i styka. Jak cieknie z uszczelniacza wału to zmień go jak nie to zostaw.
Adr3k Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2018 (edytowane) Spoko czy taki zestaw będzie ok, chodzi mi o milimetry bo są 2. 22mm i 24mm , bo zamówię i dopiero rozbiorę autko http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7480623223 Edytowane 9 Sierpnia 2018 przez Adr3k Zmiana
wesz82 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Ajm ma bodajże 5 skrzynie??? Jak tak to będzie 224mm. Sprzeglo 240 mm jest w 6stach. Na forum masz conajmniej 2 zachwalanych sprzedawców tj Tomm 77 i Dzik. Brałem części od obu i mogę polecić z czystym sumieniem.
Rekomendowane odpowiedzi