chati91 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Witam, mam od kilku dni problem z tym komunikatem. Wcześniej wyskakiwal ale żadziej, teraz prawie że bez przerwy. 3 razy pika dźwięk a potem tylko na wyświetlaczu mruga, po kilku minutach zgasnie, za okolo 2 minuty od nowa się pojawia i tak w koło. Dodam że płynu hamulcowego jest full w zbiorniczku, a aku kupiony rok temu nowy z centry wiec na pewno jest dobry. Wie ktos o co chodzi? Sory za pisownie ale pisze z kom a w pracy jestem. Pozdrawiam
Raamboo Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 (edytowane) Dolej płynu hamulcowego... miałem ten sam komunikat. Wystarczyło dosłownie pół kieliszka. Mi raz na pół roku się to przytrafia i zawsze przy skręcie w prawo. Dolanie dosłownie odrobiny rozwiązuje problem. Edytowane 23 Sierpnia 2018 przez Raamboo
chati91 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Ok, wróce na baze to doleje. Akurat mamy na warsztacie DOT4. Tyle ze u mnie nie ma znaczenia czy skręam, czy hamuje. I prawie jest ful. Ale doładuje po sam korek
chati91 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Pomogło. Wielkie dzięki. Jednak mało płynu było, zbiorniczek jest tak zafarbowany, że wygląda jak by pełny był.. ale gafa, dziękuje i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi