rogas1990 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Witam, mam maly problem - mianowicie auto od poczatku wyposazone bylo w kamerke + czujniki tyl. Dołożylem czujniki przednie i tu pojawia sie maly problem z wizuaizacja - w momencie kiedy uruchonie wsteczny wizualizacja działa bez peoblemu, natomiast gdy chce czujniki uruchomić przyciskiem to na ekranie sie nic nie pojawia (czujniki w tym czasie normalnie działają) Drugie pytanie, czy da sie zakodować czujniki tak, by przednie uruchamialy sie automatycznie przy ruszaniu lub zwolnieniu do niskiej prędkości?
wrclaguna Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 8 godzin temu, rogas1990 napisał: Witam, mam maly problem - mianowicie auto od poczatku wyposazone bylo w kamerke + czujniki tyl. Dołożylem czujniki przednie i tu pojawia sie maly problem z wizuaizacja - w momencie kiedy uruchonie wsteczny wizualizacja działa bez peoblemu, natomiast gdy chce czujniki uruchomić przyciskiem to na ekranie sie nic nie pojawia (czujniki w tym czasie normalnie działają) ODIS parametryzacja
wrclaguna Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 8 godzin temu, rogas1990 napisał: Drugie pytanie, czy da sie zakodować czujniki tak, by przednie uruchamialy sie automatycznie przy ruszaniu lub zwolnieniu do niskiej prędkości? Nie ma takiej opcji.
rogas1990 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Da sie to zrobic za pomoca kabla i VCDS?
wrclaguna Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 17 godzin temu, rogas1990 napisał: Da sie to zrobic za pomoca kabla i VCDS? Nie zrobi to żadnym kablem
rogas1990 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2018 30 minut temu, wrclaguna napisał: Nie zrobi to żadnym kablem Ok a jakies wskazówki jak to zrobic? Aso moze sobie z tym poradzic?
wrclaguna Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Juz pisałem ze nie ma takiej opcji Ani zakodowac ani zadnym kablem ASO tez nie zrobi
rogas1990 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2018 W dniu 24.08.2018 o 16:45, wrclaguna napisał: ODIS parametryzacja chodzi mi o te parametryzacje ODIS
Rekomendowane odpowiedzi