Bober1992 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Witam posiadam audi A6 C5 z 1997 z silnikiem 1.8 turbo. Dzisiaj zauważyłem dziwny dziwek jaki towarzyszy przy odpalonym silniku. Jest to hałas, huczenie jak by łożyska. Dziwek dochodzi z okolic chłodnicy. Miał ktoś podobny problem? Mógłby coś więcej powiedzieć na ten temat ? Ktoś kto się zna? Czy po prostu jestem w błędzie ?
przem8 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Byłoby łatwiej jakbyś wrzucił nagranie. Ten dźwięk zanika po odpaleniu?
Bober1992 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2018 No właśnie nie zanika. Słychać go tylko jak się odpali samochód. Na wyższych obrotach go przytrzymywałem ale w sumie nic w tedy nie słychać. Po części dlatego że chłodnica szumi i wieje powietrze dla mnie to ewidentnie po dzwieku jak by jakieś łożysko huczało. Ale chciałem zapytać czy ktoś z forumowiczów miał podobny problem
Bober1992 Opublikowano 29 Października 2018 Autor Opublikowano 29 Października 2018 Problem jaki mam podsylam w filmiku na którym wyraźnie słychać w czym rzecz. Na przyszły tydzień jadę do mechanika aczkolwiek chciałbym usłyszeć wasze zdanie na ten problem. Pozdrawiam VID_20181029_102425.mp4
Rekomendowane odpowiedzi