wezel Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Mam takie pytanko.Czy to normalne ze do mojej a4 sa 3 kluczyki?jeden do drzwi,jeden do stacyjki i jeszcze jeden do bagaznika?przeciez to bez sensu.
mily Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Ilość kluczyków zależy od wersji, ale każdy jest uniwersalny i można nim robić wszytko. Jednym tylko nie otworzysz schowka - z kluczem francuskim, czyli klucz serwisowy, żeby mechanicy nie waniali Ci po schowkach.
Wihajster Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Mam takie pytanko.Czy to normalne ze do mojej a4 sa 3 kluczyki?jeden do drzwi,jeden do stacyjki i jeszcze jeden do bagaznika?przeciez to bez sensu. nie to nie jest normalne
musti Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Ja mam jeden orginalny i pasuje on do wszystkiego,więc się nie martw że masz trzy.Poprostu ktoś zadbał o zapasowe kluczyki,bo może miał obsesje na gubienie kluczyków
Wihajster Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Poprostu ktoś zadbał o zapasowe kluczyki,bo może miał obsesje na gubienie kluczyków :tongue4 przeciez pisze,że ma 3 różne wiec nie rozumiem twojego stwierdzenia
Cineksik Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Mam takie pytanko.Czy to normalne ze do mojej a4 sa 3 kluczyki?jeden do drzwi,jeden do stacyjki i jeszcze jeden do bagaznika?przeciez to bez sensu. wydaje mi się, że koledze chodzi o to że ma 3 różne kluczyki :gwizdanie:
domjenick Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 jeden do drzwi,jeden do stacyjki i jeszcze jeden do bagaznika moje podejrzenie pada na kilkakrotna probe wlamania i/lub kradziezy-to by tlumaczylo roznosc kluczykow,do stacyjki inny niz do drzwi i bagaznika-ktos wymienil stacyjke i juz jest inny kluczyk,lub zamek i to samo wkladka do bagaznika-normalnie powinienes miec jeden do wszystkiego-tzn jednym kluczem otwierasz zamek,bagaznik i uruchamiasz auto
wezel Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Opublikowano 21 Lutego 2009 tak to jest jaksie auto kupuje od kogos i nie wiadomo jaka byla jego historia
Rekomendowane odpowiedzi