wojtek65916 Opublikowano 23 Września 2018 Opublikowano 23 Września 2018 (edytowane) Witam serdecznie jak w tytule W mojej a4 od jakiegoś czasu zacinalo się domykanie szyb z guzika .Oczywiście z przodu kierowcy, a dziś jechałem i nie domyka w cale lecz szyba gdy chce ja otworzyć działa poprawnie dodam jeszcze że ,domykanie szyb z pilota działa prawidłowo . Edytowane 23 Września 2018 przez wojtek65916 Brak przecinków i kropek
golfagn Opublikowano 23 Września 2018 Opublikowano 23 Września 2018 (edytowane) 8 minut temu, wojtek65916 napisał: Witam serdecznie jak w tytule W mojej a4 od jakiegoś czasu zacinalo się domykanie szyb z guzika oczywiście z przodu kierowcy A dziś jechałem i nie domyka w cale lecz szyba gdy chce ja otworzyć działa poprawnie dodam jeszcze że domykanie szyb z pilota działa prawidłowo Potrafisz pisać po polsku? Znasz coś takiego jak kropka i przecinek? Edytowane 23 Września 2018 przez golfagn
golfagn Opublikowano 23 Września 2018 Opublikowano 23 Września 2018 Od razu lepiej. Prawdopodobnie masz zaśniedziałe konektory w przycisku. Pewnie jak mocno dociskasz lub za którymś razem zaskoczy guzik. Wymontuj boczek, potem przełącznik, rozbierz go i wyczyść. Powinno działać.
wojtek65916 Opublikowano 23 Września 2018 Autor Opublikowano 23 Września 2018 Okej , dzięki wielkie za radę pozdrawiam;)
Rekomendowane odpowiedzi