Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Auto dla kobiety do 30 tys. zł :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

stoję przed nie lada wyzwaniem znalezienia auta dla mojej kobiety.
Kryteria:

• jak najnowsze, ale też nie TATA czy jakiś golas :P
  • maksymalnie bezawaryjne i tanie w eksploatacji
  • małe, ale większe niż Micra
  • najlepiej benzyna
  • max 30 tys. zł

Na razie rozglądam się głównie po aukcjach poleasingowych, z uwagi na pewny przebieg i historię auta.
Rozważam Aurisy, Fabie, Rapid, Fiesty, KIA...
Największym pytaniem pozostaje oczywiście jaki silnik wybrać.
Macie może jakieś doświadczenia  w tym segmencie? Będę wdzięczny za wszelkie sugestie.

Co sądzicie to tych:

https://www.master1.pl/oferta/gotowka/47196/kia/rio-1-1-crdi-m-klm?kalkulacja=------

https://www.master1.pl/oferta/gotowka/42821/ford/fiesta-1-5-tdci-trend?kalkulacja=------

Pozdrawiam,
K.

Opublikowano

A ja zamiast leasingowych szukałbym aut z pierwszej ręki z polskiego salonu. W tej kasie jest tego multum.

Opublikowano
  • Autor
10 minut temu, pens napisał:

Kobiety - a przynajmniej te które znam, preferują mniejsze auta, czyli takie którymi można wygodnie zaparkować nawet gdy jest mało przestrzeni.

Moja potrafi parkować :D

7 minut temu, JawoR36 napisał:

A ja zamiast leasingowych szukałbym aut z pierwszej ręki z polskiego salonu. W tej kasie jest tego multum.

No na to też już się otwieram

Opublikowano

A może zamiast szukać małego autka wysłać ją na kurs z jeżdżenia samochodem? :D VW UP, sam tym pociskiem jeździłem i naprawdę fajne autko. Zbierało się to, paliło mniej niż 4l, a że mam 170 w kapeluszu to miejsca nie brakowało.

Opublikowano
  • Autor
15 minut temu, JawoR36 napisał:

A może zamiast szukać małego autka wysłać ją na kurs z jeżdżenia samochodem? :D VW UP, sam tym pociskiem jeździłem i naprawdę fajne autko. Zbierało się to, paliło mniej niż 4l, a że mam 170 w kapeluszu to miejsca nie brakowało.

Przecież pisałem, że potrafi jeździć... Do tej pory poruszała się Passatem, ale ten już się mocno zestarzał.
Wybór padł na małe auto bo jest tańsze, a dużego nie potrzebuje, bo ja mam kombi :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

vw polo, nie za duże nie za małe, kwestia gustu, ale mi się wygląd ich podoba, a i chyba opinie użytkowników też są niezłe.

Opublikowano

Swift,Polo,C3. Każde się sprawdzi

Opublikowano

Budżet pozwala na zakup wielu ciekawych aut, ode mnie: Fiat Bravo lub bardzo dobrze w swojej klasie prowadzący się Ford Focus- podałem te auta bo do 30k masz szansę znaleźć naprawdę świeży rocznik.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Usiedliśmy jeszcze raz do tematu, przeanalizowaliśmy nasze potrzeby, wzięliśmy pod uwagę nadciągające powiększenie rodziny oraz 340 tys. mojej A4. Ostatecznie kupiliśmy Focusa w kombi. 84 tys., 1.6 ON 95KM. Porównując z innymi autami, które oglądaliśmy to ten ma na prawdę bogate wyposażenie i myślę, że jak mu regularnie DPFa przeczyszczę to będzie jeździł :) Mam nadzieję.