Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Afera spalinowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Czy ktoś z szanownych kolegów już był na akcji serwisowej w serwisie ? Moje pytanie jest następujące czy jest to obowiązkowe? Czy jeśli tak mogę gdzieś jechać i przywrócić poprzednie ustawienia ? Jeśli nie pojadę na akcje będą np. Robić problemy na przeglądzie??

Opublikowano

Nie jest to obowiązkowe w PL. W DE mówią, że będą wyrejestrowywać auta, jak ktoś nie zrobi tej akcji. 

Opublikowano
47 minut temu, Hugo napisał:

Nie jest to obowiązkowe w PL. W DE mówią, że będą wyrejestrowywać auta, jak ktoś nie zrobi tej akcji. 

Dokładnie w Niemczech tak jest. Ja musiałem tą akcję zrobić, 2 godziny jeździłem na tym oprogramowaniu i odczułem różnicę, a później oprogramowanie wróciło do wcześniejszego stanu, oczywiście nie w ASO;)

Opublikowano
  • Autor
55 minut temu, mgajder napisał:

Dokładnie w Niemczech tak jest. Ja musiałem tą akcję zrobić, 2 godziny jeździłem na tym oprogramowaniu i odczułem różnicę, a później oprogramowanie wróciło do wcześniejszego stanu, oczywiście nie w ASO;)

Dużo Cię kosztowało powrót do starego oprogramowania??

Opublikowano
53 minuty temu, mack724 napisał:

Dużo Cię kosztowało powrót do starego oprogramowania??

100€, ale w Polsce powinien to Ci zrobić każdy dobry tuner. Najlepiej jedź do kogoś sprawdzonego na odczyt mapy (i weź sobie ją na USB dla bezpieczeństwa) później do ASO na aktualizację i wtedy do tunera na wgranie starego.

Jeśli nie ma nadal obowiązku to bym na Twoim miejscu dobrowolnie tego nie robił. Ja czekałem 2.5 roku, dostałem 4 listy od audi i zrobiłem dopiero wtedy jak mi podali datę kiedy auto zostanie wyrejestrowane jeśli nie zrobię aktualizacji.

Poza tym w moim otoczeniu są osoby które zrobiły aktualizację, narzekają na pracę silnika, spalanie a w paru przypadkach EGR padł po paru tygodniach od aktualizacji, czyżby przypadek...

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, mgajder napisał:

100€, ale w Polsce powinien to Ci zrobić każdy dobry tuner. Najlepiej jedź do kogoś sprawdzonego na odczyt mapy (i weź sobie ją na USB dla bezpieczeństwa) później do ASO na aktualizację i wtedy do tunera na wgranie starego.

Jeśli nie ma nadal obowiązku to bym na Twoim miejscu dobrowolnie tego nie robił. Ja czekałem 2.5 roku, dostałem 4 listy od audi i zrobiłem dopiero wtedy jak mi podali datę kiedy auto zostanie wyrejestrowane jeśli nie zrobię aktualizacji.

Poza tym w moim otoczeniu są osoby które zrobiły aktualizację, narzekają na pracę silnika, spalanie a w paru przypadkach EGR padł po paru tygodniach od aktualizacji, czyżby 

Dzięki kolego za pomoc ;);) jak mnie zmusza zrobię tak jak piszesz ;) Jeszce raz dzięki i pozdrawiam ;)