Decybell Opublikowano 1 Października 2018 Opublikowano 1 Października 2018 Witam. Jest pytanie - czy jeśli zamontowane mam z przodu jeden ori xenon i jedna zwykłą lampę przerobioną przez kogoś na xenon wcześniej, i ta oryginalna ma silniczek regulacji na 4 przewody a druga na 3, ten zwykły jak od Punto z zielonym trzpieniem, to możliwe, że to dlatego mam caly czas błąd dotyczący obwody zasilania tego lewego silniczka? Nie szuka mi ordzypadkuem mój sterownik 4 przewodowego silniczka tam i nie pokazuje bzdur bo nie znajduje?
deamone Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 Proste że będzie Ci wywalało błąd jak w jednej lampie masz silniczek od standardowej lampy, do takiego idzie plus minus i sygnał sterujący,a do silniczka od xenona masz 4 przewody sterujące silnikiem krokowym. Tak to nie zadziała ;D
Decybell Opublikowano 11 Października 2018 Autor Opublikowano 11 Października 2018 wszystko już jasne, ale dzięki za odpowiedź. Udało mi się za półdarmo wyrwać oryginalną lampę pod D1S z silniczkiem i całymi mocowaniami tylko bez przetwornicy, ale tą przerzuciłem od siebie, tylko postojówkę muszę kupić, bo w tej nowej lampie jest H6W a tam miałem w5w. Teraz jeszcze adaptację zrobić i po problemie.
lasic89 Opublikowano 29 Października 2018 Opublikowano 29 Października 2018 Witam, napiszę tutaj, żeby nie zakładać nowego tematu. wie ktoś może jaki numer ma ta kostka do silniczka krokowego?
Rekomendowane odpowiedzi