Gość Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 Problem jest taki, że radio często gubi fale, szumi, z listy dostępnych stacji wszystkie stacje giną, przechodzę do listy zapisanych i również wszystkie szumią w miejscach, gdzie w poprzednich autach jak A3 8P czy e84 grały idealnie. Sprawdzałem VCDS-em adres 56-radio i nie ma żadnych błędów, jest błąd w adresie 5F-elektr. informacji i tam jest błąd 03623 - Invalid Secruity/Release Code 000--- ale wątpię aby to miało związek. Czy jest jakaś możliwość, opcja nie wiem - dołożenia filtra, wzmacniacza itp... aby polepszyć odbiór radia? czy ktoś się spotkał z takim problemem?
wrclaguna Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 podczas aktualizacji softu w MMI zaktualizaowało tez Tuner, mozliwe ze cos sie wysrało
Gość Opublikowano 5 Października 2018 Opublikowano 5 Października 2018 dziś zatrzymałem się w miejscu, gdzie radio prawie wcale nie odbierało, wyłączyłem auto i zmiana o 180 stopni - radio grało idealnie bez zakłóceń, tak więc czynnikiem zakłócającym mogą być ledy. Poza tym dużo jest opcji w ukrytym menu w pozycji [radio], postaram się porobić screeny moich ustawień i tutaj wrzucić, może ktoś porówna ze swoimi i znajdzie jakiś fault
Gość Opublikowano 20 Października 2018 Opublikowano 20 Października 2018 Bingoooooo! Nie uwierzycie co powodowało tak silne zakłócenia radia po włączeniu zapłonu - ładowarka USB włożona w zapalniczkę obok popielniczki, która zasilała mi kamerkę - videorejestrator jazdy
Gość Opublikowano 23 Października 2018 Opublikowano 23 Października 2018 Tak na marginesie - kod do security Access - 16 wynosi 03987 ale i tak w adaptacjach brak dokumentacji
Gość Opublikowano 23 Października 2018 Opublikowano 23 Października 2018 (edytowane) chciałem aktywować to co poniżej ale w kanał 02 jest nieaktywny Cytat Moduł 56 - RadioAdaptacja - 10Kanał 2 -> zmień 0 na 1 (aktywny tryb szkoły jazdy).Nowa pozycja menu: W trybie nauki jazdy "Włącz / Wyłącz" w trybie nauki jazdy. Edytowane 23 Października 2018 przez Gość
wrclaguna Opublikowano 23 Października 2018 Opublikowano 23 Października 2018 55 minut temu, Mettenoos napisał: chciałem aktywować to co poniżej ale w kanał 02 jest nieaktywny ta opcja jest RADIO CONCERT ?
Rekomendowane odpowiedzi