Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Progi S4 do A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w normalnej A4 listwy dolne sa szitem zgumopodobnymm czy czyms;) W s4 elementy te sa lakierowane wiec musi byc to jakies inne tworzywo, Abs czy cus.;)

Opublikowano

w normalnej A4 listwy dolne sa szitem zgumopodobnymm czy czyms;) W s4 elementy te sa lakierowane wiec musi byc to jakies inne tworzywo, Abs czy cus.;)

Ale poza materiałem niczym sie juz nie róznią :mysli:

Opublikowano

niczym.

Opublikowano

Chlopaki mam pytanko,kupilem progi oryginalne do mojej audi,zwykle 1.8 ,mam pytanie jak je zalozyc bo to napewno bedzie gorsze od zalozenia zderzaka,chodzi mo o mocowania itd itp,najlepiej jakis foto story,wrzuce potem ich foty

Opublikowano

pytaj kolegi Wojtek_A4 ;]

Opublikowano

mam namiar na ori progi do S4 za 300zl szt. :gwizdanie:

Opublikowano

mam namiar na ori progi do S4 za 300zl szt. :gwizdanie:

Ale to dla Ciebie czy chcesz się podzielić namiarem ? :naughty:

Opublikowano

jezeli ktos chce kupic to moge sie podzielic, ja na razie mam inne wydatki.

Opublikowano

a moze ma ktos z Was namiary na progi rs4 ??? :) bo zakupilem zderzak z rs4 za 150 zl :D...orginal

moze chce ktos grill s4 ?? orginal

Opublikowano

a moze ma ktos z Was namiary na progi rs4 ??? :) bo zakupilem zderzak z rs4 za 150 zl :D...orginal

same progi ci nie wystarczą RS4 ma poszerzone błotniki wiec jak załozyś te progi to nie będzie wyglądało za ciekawie :gwizdanie: tak samo przedni zderzak też nie jest p&p musisz go zwężyć kolega nosb to zrobił :good:

Opublikowano

same progi ci nie wystarczą RS4 ma poszerzone błotniki wiec jak załozyś te progi to nie będzie wyglądało za ciekawie :gwizdanie: tak samo przedni zderzak też nie jest p&p musisz go zwężyć kolega nosb to zrobił :good:

Poprostu musisz wyrezać cały bodykit RS4 jak się chcesz bawić z progami. Chyba że założysz sam zderzak, wtedy trzeba tylko go przyciąć

Opublikowano

Chyba że założysz sam zderzak, wtedy trzeba tylko go przyciąć

tylko :decayed:

Opublikowano

rach, ciach i jest, gdyby to było takie proste... :chytry:, a błotniki możesz poszerzyć jak Nowak i będzie git :wink4:

Opublikowano

rach, ciach i jest, gdyby to było takie proste... :chytry:, a błotniki możesz poszerzyć jak Nowak i będzie git :wink4:

Nowak_zg ma tylko lekko poszerzone nadkola. Do zderzaka RS4 trzebaby je konkretnie poszerzyć no i jeszcze odpowiednio dopasować do zderzaka. Także lepiej kupić odrazu gotowe błotniki niż się tak bawić :wink4:

Opublikowano

chodziło mi bardziej o zwezenie zderzaka i wizualne poszerzenie furki, a nie naciaganie blotników o 10cm :wink4:, bo to byłoby bez sensowne :cool1:

Opublikowano

jedyne sensowne to zakup 2 blotnikow od RS4 ,zderzak wchodzi jak ta lala,kto przycina zderzaki od RS4?,taka opcja siedziala w mojej glowie rowniez,ale po zostrzygnieciu za i przeciw zostalem przy S4 gdyz jak szczepisz przod od RS4 przod jest masywny i nadmuchany a tylnie nadkokla zostaja ori,wyjsciem jest wspawanie reperatur wewnetrzych i zewnetrzych od RS4 avant,wtedy to wyglada,ale zabawy i koszta ogromne,wrzuce na forum temat goscia z angli zobaczycie co zrobil ze zwyklej B5 :kox:

Opublikowano

temat obadany... czarna czy srebrna ??:)

Opublikowano

pomaranczowa z czarnym dachem ?

Opublikowano

tez wpadlo mi kiedys w oko;) :good:

Opublikowano

pomaranczowa z czarnym dachem ?

Ciekawie się zapowiada :wink4: A może czarny mat ? :decayed: