Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Moj Srebny Avancik zderzak po lifcie str3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

świeże foteczki po założeniu nowych lampek zespolonych valeo i zenonek

19092009108.jpg

19092009109.jpg

19092009110.jpg

19092009111.jpg

19092009106.jpg

w tym roku chciałbym jeszcze założyć gwint i zderzak s4 :> pomodzic cuś przy mocy.Na nowy sezon odswieżyć lakierek i może jakaś inna felgę :> Pozdrawiam Walus851 :)

Opublikowano

fajne zdjecia na gorze Żar :cool1:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

fajne zdjecia na gorze Żar :cool1:

zgadza się kolego zdjęcia były robione na szybko ale miejscówka fajna pozdrawiam[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2009, 09:06_________________________________________________Ostatnia sesja przed zima z nowośći doszedł xenon 6000 i nowe cb :tongue4: jako że nadchodzi zima audi ma założone buciki zimowe i teraz zastanawiam się co z felgami letnimi na nowy rok i tu prośba do was drodzy koledzy bo sam nie wiem co zrobić myslałem cz te bbs co mam odnowić i dać do malowania i teraz są dwa warianty na srebno jak było czy może czarna perła, a może macie propozycje innych felg by moja audi fajnie wyglądała.

Leja z tylu już amorki wiec jest bliżej jak dalej gwintu :> pozdrawiam i proszę o poradę w sprawie felg Pozdrawiam Walus851

Fotexy zapraszam do oglądania :>

20092009139.jpg

20092009123.jpg

200920091352.jpg

20092009136.jpg

200920091312.jpg

20092009126.jpg

Opublikowano

ładna, mimo tego że avant :decayed:

tych felg bym nie malował na czarno, teraz jest :kox:

A milicja się nie czepia przyciemnionego przodu? Ile masz %?

Opublikowano

fajna furka bardzo mi sie podoba widać ze zadbana:D byle sie nie psóła i jeździła jak naj dłużej :D

Opublikowano
  • Autor

Dziękuje koledzy za komentarze

ładna, mimo tego że avant :decayed:

tych felg bym nie malował na czarno, teraz jest :kox:

A milicja się nie czepia przyciemnionego przodu? Ile masz %?

auto ma ścieme najjaśniejszą jaka tylko w bielskiej firmie Solar :hi: z policja jak narazie nie miałem problemów co do szybek zbieram na gwinta i zderzaczek s4 lub z polifta ze spryskami i halogenami

Czyli radzicie felgi zostawic tak jak sa Pozdrawiam Walus 851

Opublikowano
Czyli radzicie felgi zostawic tak jak sa

dokladnie tak, pasuja do samochodu :good:

Opublikowano

Ładna B5... mody narazie idą w dobrym kierunku... kombinuj coś z tym zderzakiem s4 ze spryskami bo do tego już coraz więcej mundurów się czepia :/ a poza tym bez sprysków jakiś taki łysy zderzak jest :)

Udanych i przemyślanych modów życzę,

Grado

PS. Mój typ na felgę letnią model S5 19' :) 235/35/R19 oponka chyba do tego pasuje

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

trochę się światłocienie nie zgadzają na felgach, ale nie miałem odpowiedniej fotki żeby to lepiej pasowało :confused4:

poza tym jest niedziela i mi się nie chce :decayed:

200920091352s.jpg

Opublikowano
  • Autor

trochę się światłocienie nie zgadzają na felgach, ale nie miałem odpowiedniej fotki żeby to lepiej pasowało :confused4:

poza tym jest niedziela i mi się nie chce :decayed:

200920091352s.jpg

dzięki kolego ciekawie to wygląda muszę o nich pomyśleć :hi:
Opublikowano

ciekawie to wygląda muszę o nich pomyśleć :hi:

Jak chcesz zobaczyć takie felgi na srebrnym avancie i z zawiasem 1BE (-20) to zobacz mój temat :decayed:

Opublikowano

no ładny avancik ;) al szczerze to nie zakładaj wiekszych niż 17'' no 18'' to już ostatecznośc jak dla mnie i proponuje jakies firmowe ;) (to znaczy orginlane audi albo bbs albo innej zaneje renomoweanej firmy)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

panowie jak wam się widzi ?? bo nie wiem czy szukać felg avus czy o tych prosiakach myśleć 20100317384.jpg miał być zderzak s4 niestety plany się zmieniły :( ale dostałem zderzak poliftowy :> czekam na halogeny i malowanie dużo roboty ze zmiana zderzaka bo nie mogę na forum znaleść a jak rozwiązać problem z intercoolerem

Opublikowano

nie bierz tych prosiakowych bo to kupy są jakieś , ja bym w życiu takiego szitu nie założył :no::thumbdown::sick3::rolleyes:

Opublikowano

w tym macie wyglądają tak bezpłuciowo... :no:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

taka mała sesja :)

z nowośći doszły:

-halogeny

-zderzak pod spryski

-spryskiwacze lamp

-2 nowe opony fulda czekają na montaż

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7ee408fdf98d706b.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/da22b5e642283b4a.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1db4a2e1967d0826.html

rozmyślam tez nad pomalowaniem relingów w srebny kolor co o tym myślicie planów jest dużo wydatków niestety więcej :confused4:

Opublikowano

rozmyślam tez nad pomalowaniem relingów w srebny kolor co o tym myślicie planów jest dużo wydatków niestety więcej :confused4:

Ale że jak na srebrny? Że chrom? To lepiej zamień się z kimś, niektórzy wolą czarny mat. Nie maluj ich... Jeśli już to poleruj, kiedyś kolega raggaman spolerował w swoim aucie, ale mimo wszystko chyba lepiej założyć ori chrom niż bawić się w poler :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Ale że jak na srebrny? Że chrom? To lepiej zamień się z kimś, niektórzy wolą czarny mat. Nie maluj ich... Jeśli już to poleruj, kiedyś kolega raggaman spolerował w swoim aucie, ale mimo wszystko chyba lepiej założyć ori chrom niż bawić się w poler :wink4:

jak będę zmieniał relingi to jednak na orginał żałuje ze przy malowaniu zderzaka nie pomalowałem dokładki tej czarnej z dołu w kolor,ale poprawie to jak tylny zderzak pójdzie do poprawki pozdrawiam