Opublikowano 8 Maja 20206 l Autor Nie dlugo przedni zderzak ze spryskami zrobiony z dokładka na gładko + dokładka z cupry i tablica na gładko. A tak to się jakoś zyje. Edytowane 8 Maja 20206 l przez nevi
Opublikowano 10 Maja 20206 l Trzeba by się kiedyś ustawić na fotki, planujesz jakiś xenon że zderzak z spryskani kombinujesz?
Opublikowano 12 Maja 20206 l Autor W dniu 10.05.2020 o 18:44, Zgasio napisał: Trzeba by się kiedyś ustawić na fotki, planujesz jakiś xenon że zderzak z spryskani kombinujesz? Chętnie. Nie długo będę rolować nadkola i na tył wpadną cambery, skręcę już go dobrze w dół. Będzie bixenon, tylko chce skończyć zderzak i założyć żeby wysłać lampy na modyfikacje bez lipy.
Opublikowano 21 Maja 20206 l Autor W dniu 12.05.2020 o 12:16, krzysiek_f napisał: Żeby nie było lipy powinieneś dołożyć samopoziomowanie. Wszystko będzie, tylko tak zbieram po trochu a teraz mam dużo wydatków.
Opublikowano 15 Sierpnia 20205 l Źle to napisałem a raczej autokorekta mi zmieniła chodziło mi o oil sensor, czyli kontrolka oleju, poradziłeś sobie z pomarańczową kontrolką?
Opublikowano 17 Sierpnia 20205 l Autor W dniu 15.08.2020 o 16:15, fifek-1985 napisał: Źle to napisałem a raczej autokorekta mi zmieniła chodziło mi o oil sensor, czyli kontrolka oleju, poradziłeś sobie z pomarańczową kontrolką? Tak, z tego co pamiętam to wyłączyłem to przez wsad w liczniku.
Opublikowano 18 Sierpnia 20205 l Patrz a wystarczyło zmienić kostkę którą masz wpiętą w czujnik, na 96 pr. Kostka uległa awarii hehe ja walczyłem z pół roku i po wymianie nowej kostki jak ręką odkąd. A teraz do rzeczy, jest kocurrr.