Snak123 Opublikowano 19 Października 2018 Opublikowano 19 Października 2018 Witam mam takie pytanko mianowicie chcialbym wejsc w login w vagu wpisauje tam ten kod 12233 i wyskakuje mi bład . Mogłby ktos podpowiedziec moze kod dla silnika 1.8t avj prosze o pomoc byłbym |Wdzieczny
Banan Opublikowano 19 Października 2018 Opublikowano 19 Października 2018 (edytowane) a po co chcesz ten login wbijac? w 1.8t nie ma takich cudów Edytowane 19 Października 2018 przez Banan
Snak123 Opublikowano 20 Października 2018 Autor Opublikowano 20 Października 2018 9 godzin temu, Banan napisał: chcialbym przeprowadzic adaptacjie przeputnicy i wejsc w kanał do sterowania obrotami jałowymi bo ktos wczesniej je podniuł i chce powrucic do normalnej wartosci i nie wiem zabradzo jak 12 godzin temu, Snak123 napisał: Witam mam takie pytanko mianowicie chcialbym wejsc w login w vagu wpisauje tam ten kod 12233 i wyskakuje mi bład . Mogłby ktos podpowiedziec moze kod dla silnika 1.8t avj prosze o pomoc byłbym |Wdzieczny
Snak123 Opublikowano 20 Października 2018 Autor Opublikowano 20 Października 2018 9 godzin temu, Banan napisał: chcialbym przeprowadzic adaptacjie przeputnicy i wejsc w kanał do sterowania obrotami jałowymi bo ktos wczesniej je podniuł i chce powrucic do normalnej wartosci i nie wiem zabradzo jak
Banan Opublikowano 20 Października 2018 Opublikowano 20 Października 2018 Kanały adaptacji nie są dostępne bez logowania?
Snak123 Opublikowano 20 Października 2018 Autor Opublikowano 20 Października 2018 2 godziny temu, Banan napisał: Kanały adaptacji nie są dostępne bez logowania? adaptacjie zrobilem ale jak wejsc w kanał ustawienia obrotow jałowych wiem ze wchodzi sie w login wpisuje kod potem w adaptacjie grupa 2 i tam bedzie mozna je troche obnizyc ale kod z kad wytrzasnac
Banan Opublikowano 20 Października 2018 Opublikowano 20 Października 2018 (edytowane) a próbowałeś zmieniać wartość tej adaptacji? w mojej 1.8t i 2.4V6 działało tak po prostu bez loginów Edytowane 20 Października 2018 przez Banan
Rekomendowane odpowiedzi