Gość Opublikowano 28 Października 2018 Opublikowano 28 Października 2018 (edytowane) skrzynia manualna, szukam tej gąbki znajdującej się pod mieszkiem lewarka zmiany biegów, czy występuje jako odrębna część? Nie mogę znaleźć w ETKA Edytowane 28 Października 2018 przez Gość Sprecyzowanie tematu
kamil-vag Opublikowano 28 Października 2018 Opublikowano 28 Października 2018 8K0711267 lub 8K0711406
Gość Opublikowano 28 Października 2018 Opublikowano 28 Października 2018 (edytowane) Wielkie dzięki. Rozumiem że te numery są zamienne? Jest może jakiś manual wymiany tej gąbki? Co trzeba zdemontować żeby ją włożyć? Edytowane 28 Października 2018 przez Gość
kamil-vag Opublikowano 28 Października 2018 Opublikowano 28 Października 2018 W tych pdf-ach znajdziesz chyba odpowiedź Wymontowanie gałki zmiany biegów.pdf Wymontowanie i zamontowanie osłony tłumiącej hałas.pdf Wymontowanie i zamontowanie mechanizmu przełączania.pdf
Gość Opublikowano 28 Października 2018 Opublikowano 28 Października 2018 (edytowane) Słuchaj Kamil ale te numery to nie przypadkiem gumy które są na mechanizmie wybieraka a dopiero potem jest ta żółta gąbka? Szukam w Googlach i pokazuje mi zawsze tę czarną gumę a nie żółtą gąbkę wyciszającą Edytowane 28 Października 2018 przez Gość
Gość Opublikowano 28 Października 2018 Opublikowano 28 Października 2018 (edytowane) W tym pdf Wymontowanie i zamontowanie osłony tłumiącej hałas.pdf jest wymiana czarnej gumy a nie żółtej gąbki która jest na tej gumie. Mam wrażenie że u mnie ktoś montując dwumas wyciągając skrzynię wciął większy otwór w tej żółtej gąbce co poniżej /foto z mojego auta/ ale oglądając foty z netu widzę że ten otwór w gąbce jest duży a ja myślałem że on powinien jak ta gumowa osłona dźwiękoszczelna szczelnie przylegać do drążka Edytowane 28 Października 2018 przez Gość
Gość Opublikowano 28 Października 2018 Opublikowano 28 Października 2018 29 minut temu, kamil-vag napisał: 8K0863876A Dzięki, wszystko w temacie ?
Rekomendowane odpowiedzi