Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] AUDI A4 by BLIND <zawias supersporta, rh zw1, ledy, lampy zespolone>

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

noo noo z takiego brzydala takie cacko, jednak zmiana lamp robi robote :naughty:

felgi jak dla mnie średnie, nie mogę ich sobie jakoś wyobrazić na aucie...tym bardziej nie bez zawiasu więc Kolego chociaż -35mm musi być bo nie będzie takiego lansu :wink4:

a co Wy panowie mówicie że turbo może dołożyć??? chodziły mi po głowie takie plany ale podobno jest to bardzo kosztowne?! coś więcej na ten temat proszę... :gwizdanie:

powodzenia w dalszych modach :)

Opublikowano
  • Autor

No z tym turbo to chyba żart :>

Z kodów wyczytałem, że moja niunia ma zawieszenie -20/-20 :decayed:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

możesz zdradzić gdzie kupiłeś te tylne lampki???

Opublikowano
  • Autor

Na allegro :>

Opublikowano

Wygląda super :good: zwłaszcza felgi :good:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dzięki :> opony już na felgach, ale na aucie pojawią się dopiero na święta.. 215/45 8x17:

felekfh.jpg

[br]Dopisany: 22 Marzec 2009, 11:06_________________________________________________Wiosenne porządki i w końcu jakieś fotki wnętrza:

zdjcie027g.jpg

zdjcie009p.jpg

zdjcie006x.jpg

No i komora silnika po zimie:

zdjcie003e.th.jpg

W przyszłym tygodniu będę działał ze spryskami.. Zbiornik już leży w domu..[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 16:42_________________________________________________Fotki jeszcze na setupie zimowym (ostatnie dni).. W przyszłym tygodniu montuje spryskiwacze.. Już wszystko skompletowane: zbiornik, spryskiwacze, pompki itd.. Udało mi się też zakupić komplet sprężyn weiteca :decayed: narazie fotki na -20mm :helm: niedługo powinno być niżej :cool1:

zdjcie000hfi.th.jpgzdjcie005seg.th.jpgzdjcie007n.th.jpg

zdjcie001c.th.jpgzdjcie006ojn.th.jpgzdjcie003xkf.th.jpg

zdjcie002cbo.th.jpgzdjcie004fgx.th.jpg

zdjcie003xkf.jpg

zdjcie004fgx.jpg

zdjcie005seg.jpg

Opublikowano
W przyszłym tygodniu montuje spryskiwacze.. Już wszystko skompletowane: zbiornik, spryskiwacze, pompki itd.

Ile to wszystko? I takie jak ori czy jakieś inne? :rolleyes:

dobre mody :good: Oby tak dalej :wink4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

rafalekx koszta przedstawiają się mniej więcej tak:

-zbiorniczek 200zl w serwisie, mi udało się kupić używkę z pompkami za 100zl,

-pompka wysokociśnieniowa 40-80zl - będę miał taką na sprzedaż,

-spryskiwacze od 100 do 400zl, u mnie będą stojące na zderzaku od octavii - zapłaciłem 100zl za nówki (miałem wcześniej wysuwane, ale zbyt duże problemy pojawiły się przy montażu, więc zrezygnowałe, do tego zawór spiętrzający 30zl, węże i chyba wszystko..

Za ori spryki kompletne trzeba dać ok 700zl (mówię o komplecie). U mnie to wyjdzie dużo mniej.. Zobaczymy jaki będzie efekt końcowy..[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 09:04_________________________________________________Mam tylko na chwilę dostęp do neta, więc tylko dwie fotki:

73763406.jpg

56652954.jpg

Opublikowano

Te spryski mnie trochę denerwują :decayed: są zbyt duże i takie... :disgust: na 1 fotce mi się bardzo podoba :good: Pomyśl jeszcze o grillu i halogenkach :)

Opublikowano

kupiłeś zbiornik na 2 pompki?? poliftowy 4,5 litra?

Opublikowano
  • Autor

Tak dokładnie. Trafił mi się używany z pompkami. Wielkie dzięki za informacje o zbiornikach i pompkach :good:

Opublikowano

no wszystko pięknie i w dobrą stronę :good:

jak byś chciał sprzedawać te sprężynki -20 to masz we mnie kupca :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Mam w tej chwili weiteci -30 lub -35 (dokładnie nie pamiętam, musze sprawdzić) na sprzedaż. -20 też kiedyś będą na handel, bo chcę założyć jakiś inny zawias..

Opublikowano

Mam w tej chwili weiteci -30 lub -35 (dokładnie nie pamiętam, musze sprawdzić) na sprzedaż. -20 też kiedyś będą na handel, bo chcę założyć jakiś inny zawias..

hmm a jak by to cenowo wyglądało? :>

wal na priva jak coś :gwizdanie:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

SoMeS poszło pw.

Jak widać na fotkach zamontowałem spryski od skody octavii. Koszt zdecydowanie niższy, a efekt końcowy taki sam. Mi osobiście podobają się te odstające rogi :> Slepy dziękuje bardzo za pomoc w doborze zbiornika. Trafił mi się z wersji po II FL razem z pompkami za dobre pieniądze.

Przy okazji jak zmieniałem koła pomalowałem zaciski oraz wymieniłem klocki. Wymieniłem 4 górne wachacze i końcówki. Oczywiście zbieżność została ustawiona. Teraz auto śmiga jak nowe :)

Pozostałe fotki po zmianie kół na letnie:

dsc01287w.th.jpgdsc01288u.th.jpgdsc01289ggx.th.jpg

dsc01290cqp.th.jpgdsc01291v.th.jpgdsc01292o.th.jpg

dsc01293q.th.jpgdsc01294n.th.jpgdsc01295e.th.jpg

dsc01296f.th.jpgdsc01297l.th.jpgdsc01298r.th.jpg

dsc01299y.th.jpgdsc01300g.th.jpg

dsc01301tge.th.jpgdsc01302pqr.th.jpg[br]Dopisany: 16 Kwiecień 2009, 12:01_________________________________________________Nowy zakup :cool1:

zdjcie007vwi.th.jpg

Opublikowano

napisz na priva jak rezałeś te spryski i ile Cię wyszły :cool1:

cene zawiasu też się chętnie dowiem bo nowy widzę :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

SoMeS nie ma co opisywać :> jak będziesz montował i będzie jakiś problem to wtedy pisz, a napewno pomogę :cool1:

Spryski wyszły mnie tak na oko 300zl, a zawias faktycznie funkiel nówka SUPERSPORTA -55/-40 :>

Opublikowano

ładne! trza bylo nie pic tyle i wbij do enerdowa Audika;)

pozdrooo

Opublikowano
  • Autor

Do Rothenburga jako kierowca raczej nie pojadę :> ale może spotkamy się ponownie na innych zlotach :cool1: pozdro

Opublikowano

oby;) Jak uporam sie z moim problemem to jakzawitam do Wrocka do donosoftu wiec bedzie okazja do pogadania;)