F Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Jak w temacie. Jak powstrzymać wyciek oleju z miejsca zaznaczonego na czerwono ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosiniak Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 jak nie ma zadnej uszczelki to moze rozkrecic i na silikon dac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 A co to wogóle jest ? Jakiś czujnik? Moze należy go wymienić i będzie ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszek13ns Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 A morze uszczelka puszcza pod pokrywa zaworow i przedostaje sie nizej i wydaje sie ze to z tego miejsca kapie, ja bym zaczol od umycia i obserwowania z kad kapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Uszczelka jest ok od 2 tygodni mam nowa ori ładnie jest umyte i zadnych wyciekow z okolic pokrywy nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Zdejmij czujnik i zobacz jak wygląda zimering (wymień). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Niestety mimo wymiany olej wycieka przez uszczelkę. Gwint śruby w prawym dolnym rogu został zerwany przy dokręcaniu. Teraz tydzień muszę czekać na śruby z ASO :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian2802 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Wlej XERAMIC uszczelniacz w płynie.Ja zastosowałem i jest ok.Zatka ci nieszczelność.A przy kolejnej wymianie oleju albo wlej znowu albo wymień co trzeba.Koszt Xeramiku to15zł. Pojemność opakowania 15 ml.[br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 16:45_________________________________________________Sory 150ml! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi