snajper1998 Opublikowano 21 Listopada 2018 Opublikowano 21 Listopada 2018 Do tej pory wszystko leasingowałem w Idea Leasing (wcześniej VBLeasing) i ogólnie nie mam zastrzeżeń. Kuzynka pracuje w tej firmie, więc i oferty miałem super, aczkolwiek teraz po tych wszystkich perturbacjach polityczno-finansowych wokół banku zastanawiam się czy jest to bezpieczne? Jak myślicie, czy w przypadku leasingu istnieje jakieś ryzyko w przypadku jakiś dużych problemów finansowych banku ? Nie chcę skończyć bez auta z jednoczesną częściową, w większym lub mniejszym zakresie, jego spłatą. Co o tym myślicie? A może jakaś inna firma ?
Axel1 Opublikowano 21 Listopada 2018 Opublikowano 21 Listopada 2018 BZ WBK obecnie Santander lub EFL, niech zrobią symulacje 36/48 m-cy porównasz, wybierzesz lepszy wariant. Przy nowym aucie tylko GAP.
JawoR36 Opublikowano 21 Listopada 2018 Opublikowano 21 Listopada 2018 EFL + GAP. Gapa mam nawet na roczny samochód w leasingu, żeby spokojnie spać.
luk330 Opublikowano 21 Listopada 2018 Opublikowano 21 Listopada 2018 Nie chciałbym reklamować, ale sprawdź ofertę w noble-finance. Nowa firma na rynku, może będzie w stanie Ci zaproponować korzystniejszą ofertę od konkurencji z uwagi na to, że wchodzi dopiero na rynek.
jedrekx Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 ja korzystam głównie z pekao leasing, dobra oferta, gap do używanych samochodów, karta paliwowa (orlen, bp, shell do wyboru).. skłonni do negocjacji i zawsze doradzą.
pakamc Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Witam, próbował ktoś ostatnio brać używane auto w leasingu operacyjnym na 5 lat? Chciałem potwierdzić czy 113% z wliczonym RTI to już standard ? Spotkałem się z podobnymi ofertami już w dwóch miejscach Leasing Autonomia Classic Plus
jedrekx Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 drogo... na używanego Passata w Pekao, na 5 lat dostałem 108% z GAP w cenie.
pakamc Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 4 godziny temu, jedrekx napisał: drogo... na używanego Passata w Pekao, na 5 lat dostałem 108% z GAP w cenie. Miałeś jakiś kontakt czy po prostu skontaktowałeś się z Pekao leasing? Pozdrawiam
jedrekx Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 leasinguje praktycznie wszystkie auta w Pekao, mam swojego opiekuna.
Rekomendowane odpowiedzi