snajper1998 10 Posted November 21, 2018 Share Posted November 21, 2018 Do tej pory wszystko leasingowałem w Idea Leasing (wcześniej VBLeasing) i ogólnie nie mam zastrzeżeń. Kuzynka pracuje w tej firmie, więc i oferty miałem super, aczkolwiek teraz po tych wszystkich perturbacjach polityczno-finansowych wokół banku zastanawiam się czy jest to bezpieczne? Jak myślicie, czy w przypadku leasingu istnieje jakieś ryzyko w przypadku jakiś dużych problemów finansowych banku ? Nie chcę skończyć bez auta z jednoczesną częściową, w większym lub mniejszym zakresie, jego spłatą. Co o tym myślicie? A może jakaś inna firma ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axel1 23 Posted November 21, 2018 Share Posted November 21, 2018 BZ WBK obecnie Santander lub EFL, niech zrobią symulacje 36/48 m-cy porównasz, wybierzesz lepszy wariant. Przy nowym aucie tylko GAP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JawoR36 68 Posted November 21, 2018 Share Posted November 21, 2018 EFL + GAP. Gapa mam nawet na roczny samochód w leasingu, żeby spokojnie spać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luk330 14 Posted November 21, 2018 Share Posted November 21, 2018 Nie chciałbym reklamować, ale sprawdź ofertę w noble-finance. Nowa firma na rynku, może będzie w stanie Ci zaproponować korzystniejszą ofertę od konkurencji z uwagi na to, że wchodzi dopiero na rynek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedrekx 120 Posted November 22, 2018 Share Posted November 22, 2018 ja korzystam głównie z pekao leasing, dobra oferta, gap do używanych samochodów, karta paliwowa (orlen, bp, shell do wyboru).. skłonni do negocjacji i zawsze doradzą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pakamc 0 Posted April 25, 2019 Share Posted April 25, 2019 Witam, próbował ktoś ostatnio brać używane auto w leasingu operacyjnym na 5 lat? Chciałem potwierdzić czy 113% z wliczonym RTI to już standard ? Spotkałem się z podobnymi ofertami już w dwóch miejscach Leasing Autonomia Classic Plus Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedrekx 120 Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 drogo... na używanego Passata w Pekao, na 5 lat dostałem 108% z GAP w cenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pakamc 0 Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 4 godziny temu, jedrekx napisał: drogo... na używanego Passata w Pekao, na 5 lat dostałem 108% z GAP w cenie. Miałeś jakiś kontakt czy po prostu skontaktowałeś się z Pekao leasing? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedrekx 120 Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 leasinguje praktycznie wszystkie auta w Pekao, mam swojego opiekuna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts