Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] [ALL] PAWEŁ69 Olsztyn!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no pewnie ze ogarnie :cool1: nie raz widziałem jak ogarniał 80 tki :) V-ki i tdiki :good:

Opublikowano

Fajnie.

Kurcze szkoda że już nie na Metalowej.

Miałbym rzut mokrymi gaciami z pracy (więc można by rano zostawiać autko i po pracy odebrać).

Szukam kogoś do "stałej opieki" nad tymi dwoma autami i myślę że dotelepię się na Cichą zrobić rozeznanie. Chociaż Cicha strasznie daleko ode mnie.

Ale posłuchać dobrego tenora to i do prawdziwej opery warto pojechać. :> :> :>

Opublikowano

Pomysl ze ja tez dojezdzam tam z pieczewka :D a Adrianus np ze złotej :D:) dla fachowej opieki warto przejechac i wiekszy kawałek drogi :) a uwierz ze narzekac nei bedziesz :):good:

Opublikowano

Pomysl ze ja tez dojezdzam tam z pieczewka :D

A ja to myślisz skąd? :> :> :>

Opublikowano

dlatego ja napisłem ze "też" bo wiem ze mieszkasz na jeziołka bodajze :)

btw wal smiało do Pawła :good: juz nie jedno :audi: uleczył :kox:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I ja oddałem swojego pasaciora do "naszego Mistrza" na wymiane wałka rorzadu i takich tam pierduł :gwizdanie:

Czekam na odbior, jazde probna i.... :) swoja opinię :wink4:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zeby nie zaburzać "pozytywnych" opinii o p. Pawle...

Udam sie do jego warsztatu w ramach "gwarancji" a moja opinia bedzie "neutralna" :kox: jak na alledrogo :polew:

• 5 tygodni później...
Opublikowano

W jakich godzinach można zalecieć? Bo może w tym tygodniu bym zajechał na mały przeglądzik i umówić się na jakiś termin robienia jak coś tam będzie.[br]Dopisany: 14 Luty 2012, 10:05_________________________________________________Byłem wczoraj ale bardziej z ciekawości znaleźć niż coś zrobić (bo byłem w rejonie Cichej ale niestety po 18 więc domyślałem się że nikogo nie zastanę).

To jest ten warsztat z bordowymi drzwiami w takiej bramie garażowej siwej zaraz jak się wyjedzie z tego "tunelu" pomiędzy budynkami??

Zgadza się?

Bo widziałem tam w rejonie jeszcze 2 inne warsztaty przy jednym stało jakieś B5 i B4 (w takim że tak powiem po drugiej stronie).

Opublikowano

nie :) to jak jak wjezdzasz za ta niebieska brame:) to skrecasz w prawo :) i masz taki placyk jedziesz kawałek dalej i po lewej amsz takie niebieskie drzwi to tam :decayed:

Opublikowano

ta mapka juz nie aktualna w sumie Paweł jest teraz tam gdzie Ci napisałem :) czyli za niebieska brama w prawo masz taki placyk od razu :) tam parkujesz i zaraz nizej za placykiem sa takie niebieskie drzwi :) to tam :) Najlepiej wez zadzwon jak cos chcesz sie cos zapytac :good: nr chyba był tu gdzies podawany

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ktos był ostanio (w przeciagu 2-3 tygodni) u tego spec mechanika p.Pawła?

...dzwonie - nie odbiera (proby 2 razy dzinnie); odwiedziłem warsztat i w nim "dawni ?" współpracownicy twierdza, że nie widzieli juz jego od 2 tygodni i nie wiedza gdzie ów mechanik sie podziewa... k... rece opadają

Opublikowano

potwierdzam, nie odbiera tel i nie wiadomo gdzie się ukrył...lipa a auto trzeba szykować

Opublikowano

moze zmienił zawód

Opublikowano
moze zmienił zawód

lepiej dla "nas".....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ej ktoś ma jakieś info może??? kurde ledwo co znalazłem dobrego uczciwego mechaniora a już tel nie odbiera...

Opublikowano

Ja mam info :wink: proszę o trochę wyrozumiałości i pewnie niedługo Paweł sam napisze co i jak.

Opublikowano

ufff :) no to czekamy na wiadomość od kolegi, mam tylko nadzieje że nie przyszło mu do głowy zmiana działalności :)

Opublikowano

NIE nie raczej nie bedzie zmieniał działalnosci :wink:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

to cale szczęście bo mi audianke trza zaserwisować :) i już się bałem że będę musiał oddać do jakiegoś partacza.

---------- Post dopisany 04-05-2012 at 18:29 ---------- Poprzedni post napisany 06-04-2012 at 11:11 ----------

ej ma ktoś jakieś info???? pisałem dzwoniłem i cisza?? a km lecą do serwisu ;/

Opublikowano

w razie czego mozesz jechac do Piotra tam za baze PKS albo do Adama na Track :wink: zawsze jest jakas alternatywa