GoldRus Opublikowano 25 Listopada 2018 Opublikowano 25 Listopada 2018 Witam, posiadam b7 z 2007 roku 2x Sline kupiłem ja na Aukcji w jednym z popularnych portali aukcyjnych przed zakupem sprawdziłem czy to co mówi sprzedający jest wiarygodne przy pomocy raportu AUTO DNA sprzedający twierdzi ze ciągnie na przód jednak po czasie w raporcie rzuciło mi się w oczy iż posiadała emblematy quattro które prawdopodobnie zostały zdemontowane wiem ze powinna mieć je rówez nad schowkiem ale przez fakt iż jest po wypadku i robiona była w Polsce dlatego tez mogą dostać nie taka deskę bo wystrzeliły poduszki nie mam kiedy wpaść na podnośnik posiada wszystko oprócz grzanych d*p silnik 2.0 bena 200km Sprowadzona ze Szwajcarii
LukeCabrio Opublikowano 25 Listopada 2018 Opublikowano 25 Listopada 2018 http://pl.vindecoder.pl/WAUZZZ8E85A500326 Wpisz VIN auta w dekoder i zobaczysz co pokaże Jak ruszasz dynamicznie to czujesz jak tyłek auta lekko "zamiata"? Albo poprostu zobacz na tylne koła czy masz tam wał napędowy i dyferencjał, nie da sie pomylić jeśli są. Może być tak, ze z vinu bedzie quattro, a została naprawiona na zwykłej skrzyni ?
Tracer39 Opublikowano 25 Listopada 2018 Opublikowano 25 Listopada 2018 "Type sign at rear and "Quattro" nameplates respectively" Oznacza że emblemat Quattro też znajdowałby się na tylnej klapie jeśli auto będzie wyposażone w taki napęd.
GoldRus Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Opublikowano 25 Listopada 2018 27 minut temu, Tracer39 napisał: "Type sign at rear and "Quattro" nameplates respectively" Oznacza że emblemat Quattro też znajdowałby się na tylnej klapie jeśli auto będzie wyposażone w taki napęd. W wykazie fabrycznych części uszkodzonych również widnieje front quattro logo wątpię żeby pisali rzeczy które mógł dodać właściciel
Pablo_s-c Opublikowano 11 Lutego 2019 Opublikowano 11 Lutego 2019 (edytowane) Jak jest s-line a jest, to na grillu nie ma quattro, a z tyłu na klapie może być opcja bez oznaczeń modelu i bez oznaczeń silnika/napędu (każda z nich płatna extra w salonie!), wtedy quattro będzie tylko na schowku i w papierach. Tak mi się wydaje... Jakbyś zdjęcie tylnego koła miał to by szło poznać. Wydaje mi się też, że 2.0T jest tylko w quattro, ale ręki nie dam sobie uciąć. Edytowane 11 Lutego 2019 przez Pablo_s-c
Rekomendowane odpowiedzi