Opublikowano 30 Listopada 20187 l Witam wszystkich mam taki problem kupiłem audi jakiś czas temu i jest jakiś dziwny automat wgrany do świateł po przekręceniu kluczyka na pierwszą pozycje już się zapalają światła. A gdy chcę włączyć przeciw mgielne z tyłu albo halogeny wtegy nie działają a gdy włączę pozycyjne światła to normalnie halogeny i przeciw mgielne tylne się włączają. I tu się rodzi pytanie jak ten automat usunąc???
Opublikowano 30 Listopada 20187 l masz włączony tryb skandynawski. Można to wyłączyć VCDS'em (trzeba porostu podłączyć auto pod kompa). Podjedź na lokalnego spota to chłopaki to ogarną w 1 min.
Opublikowano 1 Grudnia 20187 l Autor Dzięki bardzo to Teraz muszę dodzwonić po znajomych i popytać o najlepszego speca w tym.
Opublikowano 1 Grudnia 20187 l Nie jeździj po specach, bo każdy spec bierze za podłączenie auto pod kompa 100-150zł, a to naprawdę są dwa kliknięcia. Jak był byś gdzieś w Krakowie to bym ci to za darmo zrobił.
Opublikowano 2 Grudnia 20187 l Autor Byłem u mechanika gdzie zawsze prowadzam audi to wziął za to 20zł.