DanielM Opublikowano 1 Grudnia 2018 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Cześć Jakiś czas temu zamontowałem wydech podwójny z a5 3.0 na złączce która była w instrukcji, haki nowe ori aso, wszystko pasowało bez problemu. Efekt jednak jest taki, że końcówki wystają parę cm po za obrys zderzaka, dodatkowo uważam że są za nisko mimo montażu na oryginalnych hakach i gumach. Może to wynikać z tego, że wydech z A5 jest dłuższy? Jak u Was to wygląda? Zastanawiam się czy nie podciąć rury wchodzącej w złączkę która łączy nowy wydech ze starym elementem. na foto jak to wygląda u mnie.
Krzy0 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Opublikowano 1 Grudnia 2018 (edytowane) Nie wiem jak w b8 ale w b6 jak zawiesza sie wydech to przesuwa sie go do około 1 cm na powieszkach do przodu.Nie mają sie one pokrywać w pionie jak patrzysz tylko z przesunięciem do silnika.Ale to i tak chyba bedzie mało u ciebie. Edytowane 1 Grudnia 2018 przez Krzy0
l2k2 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Opublikowano 1 Grudnia 2018 @DanielM Za bardzo ten wydech wystaje. Nie mam fotki bardziej z boku, ale zobacz jak to wygląda u mnie - ten był od A4, przykręcony na standardowych mocowaniach, bez żadnego naciągania. Sprawdź czy nie wypycha Ci przypadkiem go tak do tyłu przez śrubę z podkładką na tylnym moście na środku.
Rekomendowane odpowiedzi