OLIVER Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Witam grono znawców tematu i prosił bym o info ... Proszę również o wyrozumiałość gdyż w B5 takich problemów nie miałem nigdy a Nowego vaga by obsłużył B7 jeszcze się nie dorobiłam ..:-))) Pacjent to B7 (2006 r ) Wymieniłem akumulator i po wymianie mam takie problemy ... 1 Po włączeniu zapłonu na desce świeci mi cały czas kontrolka ESP ,przed wymianą gasła po chwili dodam ze autem jeszcze nie jeździłem po wymianie aku . czy to normalne? 2 Nie zamyka drzwi z pilota . manualnie kluczykiem zamyka wszystkie drzwi i otwiera po za tym raczej wszystko działa . Jest na to jakiś sposób ? Z góry B dziękuję ...
pila24 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Odpal auto,wciśnij na pilocie "zamknij" za chwile "otworz" i powinno już działać
luki19862121 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Nie musisz palić. Klucz w rękę naciśnij zamykanie klucz w stacyjke i zapłon włącz puść zamykanie wyłącz zapłon i powinno działać. Esp powinno zgasnąć po kilku km jak przejdziesz.
OLIVER Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2018 Dzięki Panowie za podpowiedź Udało się Działają piloty musiałem z każdym osobno tak postąpić : Zapłon -przycisk zamykanie - po chwili przycisk otwieranie -wyłączyłem zapłon i pilot działa jak powinien ...? Super dzięki ...Pozdrawiam ...
pila24 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Opublikowano 10 Grudnia 2018 (edytowane) Jeszcze automatykę w szybach trzeba zakodować,jeszcze prościej niż kluczyki. Przy zamkniętych szybach(stacyjka włączona) pociągasz przełącznikiem sterowania szyb w kierunku domykania i trzymasz 2 sekundy,i tak dla każdej szyby. Edytowane 10 Grudnia 2018 przez pila24
Rekomendowane odpowiedzi