Jump to content
IGNORED

Po wymianie aku . nie dzuiała pilot

OLIVER
 Share

Recommended Posts

Witam grono znawców tematu i prosił bym o info ... Proszę  również o wyrozumiałość gdyż w B5 takich problemów nie miałem nigdy  a Nowego vaga by obsłużył B7 jeszcze się nie dorobiłam ..:-)))

Pacjent to B7 (2006 r )

Wymieniłem akumulator i po wymianie mam takie problemy ...

1   Po włączeniu zapłonu na desce świeci mi cały czas kontrolka  ESP  ,przed wymianą gasła po chwili  dodam ze autem jeszcze nie jeździłem po wymianie aku . czy to normalne?

2 Nie zamyka drzwi z pilota . manualnie kluczykiem zamyka wszystkie drzwi i otwiera po za tym raczej wszystko działa . Jest na to jakiś sposób ?

Z góry B dziękuję ...

Odpal auto,wciśnij na pilocie "zamknij" za chwile "otworz" i powinno już działać 

Nie musisz palić. Klucz w rękę naciśnij zamykanie klucz w stacyjke i zapłon włącz puść zamykanie wyłącz zapłon i powinno działać. Esp powinno zgasnąć po kilku km jak przejdziesz. 

Dzięki Panowie za podpowiedź Udało się  Działają piloty musiałem z każdym osobno tak postąpić :  Zapłon -przycisk zamykanie - po chwili przycisk otwieranie -wyłączyłem zapłon i pilot działa jak powinien ...? Super dzięki ...Pozdrawiam ...

Jeszcze automatykę w szybach trzeba zakodować,jeszcze prościej niż kluczyki. Przy zamkniętych szybach(stacyjka włączona) pociągasz przełącznikiem sterowania szyb w kierunku domykania i trzymasz 2 sekundy,i tak dla każdej szyby.

Edited by pila24