OLIVER 29 Posted December 9, 2018 Share Posted December 9, 2018 Witam grono znawców tematu i prosił bym o info ... Proszę również o wyrozumiałość gdyż w B5 takich problemów nie miałem nigdy a Nowego vaga by obsłużył B7 jeszcze się nie dorobiłam ..:-))) Pacjent to B7 (2006 r ) Wymieniłem akumulator i po wymianie mam takie problemy ... 1 Po włączeniu zapłonu na desce świeci mi cały czas kontrolka ESP ,przed wymianą gasła po chwili dodam ze autem jeszcze nie jeździłem po wymianie aku . czy to normalne? 2 Nie zamyka drzwi z pilota . manualnie kluczykiem zamyka wszystkie drzwi i otwiera po za tym raczej wszystko działa . Jest na to jakiś sposób ? Z góry B dziękuję ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pila24 316 Posted December 9, 2018 Share Posted December 9, 2018 Odpal auto,wciśnij na pilocie "zamknij" za chwile "otworz" i powinno już działać Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki19862121 47 Posted December 9, 2018 Share Posted December 9, 2018 Nie musisz palić. Klucz w rękę naciśnij zamykanie klucz w stacyjke i zapłon włącz puść zamykanie wyłącz zapłon i powinno działać. Esp powinno zgasnąć po kilku km jak przejdziesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLIVER 29 Posted December 9, 2018 Author Share Posted December 9, 2018 Dzięki Panowie za podpowiedź Udało się Działają piloty musiałem z każdym osobno tak postąpić : Zapłon -przycisk zamykanie - po chwili przycisk otwieranie -wyłączyłem zapłon i pilot działa jak powinien ...? Super dzięki ...Pozdrawiam ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pila24 316 Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 (edited) Jeszcze automatykę w szybach trzeba zakodować,jeszcze prościej niż kluczyki. Przy zamkniętych szybach(stacyjka włączona) pociągasz przełącznikiem sterowania szyb w kierunku domykania i trzymasz 2 sekundy,i tak dla każdej szyby. Edited December 10, 2018 by pila24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts