luk93asz Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Po siedmiu latach posiadania, dbania, modzenia , ładowania hajsu w golfa mk4 nadszedł czas na zmianę na coś innego. Postanowiłem zostać w grupie VAG i kupiłem audi a4 b6 w avancie Przez pierwsze dwa tygodnie wmawiałem sobie ,że koniec z modzeniem auta, jednak jak wielku twierdzi to już jest choroba, a również nie wyobrażam sobie lata bez zlotów , więc audi powoli będzie sie zmieniało tak jak przez 7 lat zmienił się golf Kilka fotek ex golfa ;D A teraz przejdźmy do Audi Model: Audi A4b6 Rok: 2004 Sinik: 1.8 Turbo BFB 163km Zawieszenie: ori sline + sprężyny od passata b5 Wyposażenie: -Navi RNS-E -xenon -Czarny sufit -Pół skóry Generalnie wnętrzne s-linowkie Fotki z dniu zakupu Tak jak pisałem , początkowo miałem z nim nic nie robić, ale nie da się tak ,dlatego na wiosne zbieram graty: -lotka klapy s-line -dokładki zderzaka s-line -listwy drzwi s-line -tłumik przelot Jak bóg da to zacznę również bawić się mocą ;D Większe turbo i takie tam... :satan: :satan: Na obecną chwilę został wrzucony przez poprzedniego właściciela downpipe 2,75'' Jeżeli chodzi o koło, to zostawiłem sobie koła te co przelatałem sezon 2018 na golfie - Atheo od Touarega 19" 9j z oponą 215/35. Żeby nie było ,że dwa sezony na tym samy kole na audi będą w innej odsłonie niż na golfie
Rekomendowane odpowiedzi