wyder Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 Witam, jak w temacie, jak ją zdemontować? Dziękować Pzdr ;]
ilo Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 Żeby wymontować całą listwę to trzeba zdemontować tapicerkę na klapie Też będę to robił u siebie bo za cholerę nie mogę odkręcić tych śrubek żeby wymienić żarówki
wyder Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Opublikowano 1 Marca 2009 Ja musiałem te "śrubki" rozwalić ;/ one są 1 razowe ;/
ALBINEK Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Trzeba je rozwiercić tak żeby łebki odpadły wtedy wyjmiesz plastik i pozostanie wykrecic reszte szczypcami lub kombinerkami ,popsikaj dobrze WD40 żeby pusciły.
Kubeł Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Potwierdzam, to jednorazówki. Po wymianie należy zastąpić czymś porządnym i z głowy.
scrat Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Mnie udało się odkręcić tą nieszczęsną śrubkę (prawa lampka) i okazało się, że mam podtopioną listwę. Mimo to założyłem nową żarówkę, dokręciłem biały plastik nową (niejednorazową ) śrubką i przez kilka dni było w porządku. Pojechałem w weekend na myjkę i znowu lampka nie świeci... Chyba niestety czeka mnie wymiana całej listwy . Nie wiecie przypadkiem jaki ten element ma numer? Znalazłem na forum coś takiego 8P0827574 ale to jest chyba listwa do B6. Może ktoś ma numer tej listwy do B7 Avant?
Rekomendowane odpowiedzi