arekx123 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Witam jakie polecacie założyć żarówki do tych lamp żeby to jakoś konkretnie świeciło? Lub jakie mody mógłbym wykonać z tymi światłami.
Gwerty Opublikowano 1 Stycznia 2019 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Jedyna słyszałem na operacja żeby to dobrze świeciło to ori bixenon. Bo z tych chińskich to niewiele wycisniesz.
maciejhildek1982 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Czy to ori Osram czy coś innego?
black4 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Witaj, Żeby lampy w A4 B7 sensownie świeciły można włożyć Ori lampy bi-ksenon. Ale wówczas musisz instalować spryski. Możesz ewentualnie zamiast zwykłych lamp na H7 włożyć lampy Osram Xenarc na 25W D8S. Do nich nie trzeba instalować spryskiwaczy. Ale cena jest nie mała: http://oswietleni.pl/reflektory-osram-ledriving-xenarc-ledhl101-audi-a4-b7-p-775.html Pozdrawiam
maciejhildek1982 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Nie wiem ile miejsca jest w tych lampach, ja do oryginalnych lamp bixenon wstawiłem soczewy od b8 polift i świeci pięknie. Zdjęcia z efektu znajdziesz w moich wypowiedziach. Ogólnie nie jestem pierwszy który ma za sobą taką przeróbkę.
arekx123 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2019 Oto chodzi ze auto będzie szło na sprzedaż niedługo a do tego czasu chciałbym coś wykombinować jakieś żarówki lub coś innego do nich żeby w miarę dobrze to świeciło na drodze
Gwerty Opublikowano 2 Stycznia 2019 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Nie wejdzie projektor al z b8 Do ori bix b7 pasuje p&p. Tu można myśleć o intemo lu hella 3 . moim zdaniem modyfikowanie tych lamp mają się z celem bo są marnie wykonane. Możesz wsadzić osram nightbreaket ale jak odblysnik wypalony to na żadnej żarowe nie będą świecić.
Rekomendowane odpowiedzi