Nornik56 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Witam ! Czy jest możliwość zainstalowania elektronicznego wskaźnika aby pokazywał ilość benzyny w baku ? Nie chodzi o podziałkę tylko o ilość w litrach pokazaną na wyświetlaczu. W tym modelu nie ma komputera i dlatego chodzi mi o sam wskaźnik. Podobno założenie komputera jest w tym modelu nie możliwe. *Pierwsze to należy się przywitać w odpowiednim dziale, a potem szukać pomocy.->Nowicjusz Zapraszam również tu ->Regulamin Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Moje Audi - W tym dziale możesz pochwalić się swoim autem." - temat przeniesiony
Nornik56 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2019 19 godzin temu, Nornik56 napisał: Witam ! Czy jest możliwość zainstalowania elektronicznego wskaźnika aby pokazywał ilość benzyny w baku ? Nie chodzi o podziałkę tylko o ilość w litrach pokazaną na wyświetlaczu. W tym modelu nie ma komputera i dlatego chodzi mi o sam wskaźnik. Podobno założenie komputera jest w tym modelu nie możliwe. *Pierwsze to należy się przywitać w odpowiednim dziale, a potem szukać pomocy.->NowicjuszZapraszam również tu ->RegulaminTrzeba czytać do czego dany dział jest: "Moje Audi - W tym dziale możesz pochwalić się swoim autem." - temat przeniesiony Witać to się witałem bo to nie pierwszy mój post. Czyli w jakim dziale mam zamieścić mój post ?
Rekomendowane odpowiedzi