ksitek Opublikowano 13 Stycznia 2019 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Na wstępie chciałbym przeprosić jeśli to nie ten dział ale wydał mi sie najodpowiedniejszy ze wszystkich. A wiec, zauważyłem że przewód od dolotu jest nie tak jak powinien (wąż ogrodowy w środku). Chcąc go uszczelnić zanim dojade do mechanika najpewniej uszkodziłem przewód, i chciałbym się zapytać od czego on jest. Bo nawet nie wiem czy do mechanika mogę dojechać sam czy holować go odrazu?
ksitek Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2019 Audi a4 b6 rocznik 2003 2.0 alt/tfsi benzyna/gaz przepraszam, podstawowego info nie dałem
przem8 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Musisz wymienić cały ten element dolotu i tyle, bo na jakimkolwiek druciarstwie to nie będzie dobrze (i tak już to wygląda tragicznie). Jak alt to nie tfsi, nawet nie wiesz czym jeździsz? ? Edytowane 13 Stycznia 2019 przez przem8
ksitek Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2019 Silnik ALT. Byłem na lokalnym szrocie i facet nie ma czegoś takiego. Także prosiłbym o małą podpowiedź co do nazwy o ile swoją ma coby wiedzieć co wgl. potrzeba dokupić bo na allegro po wpisaniu dolot a4 b6 takowy element nie występuje, zastanawiam się czy to się wgl. pod dolot zalicza.
Rekomendowane odpowiedzi