Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] Ceglasty metalik. Xenon/LEDy/17stka - 1 strona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kanal, nie jest źle, jest ok, po prostu stwierdziłem jak powinno to fachowo wyglądać.

Niestety 99% tych tapicerów to ludzie którzy w prlu obszywali fotele dermo szapnką, wbijając chromowane gwoździe, a tu nagle takie trudne kształty i zaczyna być problem. Ale wyszło na 4+ więc się ciesz

Opublikowano
  • Autor

Kanal, nie jest źle, jest ok, po prostu stwierdziłem jak powinno to fachowo wyglądać.

Niestety 99% tych tapicerów to ludzie którzy w prlu obszywali fotele dermo szapnką, wbijając chromowane gwoździe, a tu nagle takie trudne kształty i zaczyna być problem. Ale wyszło na 4+ więc się ciesz

Ciesze sie bo stara byla przytarta a ta odmlodzila troche wnetrze... w sumie jak ogladal stara to polecal mi ja pomalowac i powiedzial ze jeszcze nikt w tak dobrym stanie nie oddawal kierownicy do szycia a ze troche inaczej podchodze do samochodu niz wiekszosc jego klientow musial sie za to wziasc.

Z ciekawosci przejrzalem allegro i oferty dot. obszycia kierownicy. Niestety kazda oferta ma kilka zdjec roznych kierownic i czesto 3 sa ladne, a na jednej jest jak u mnie takze pewnie blad w sztuce. Jakbym oddal do JavaCarDesigne albo innej cenionej byloby lepiej tylko wydac od 250zl w gore za obszycie kierownicy to juz troszke przeginka.

Opublikowano
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: pięknie się fura prezentuje kolego-gratuluje włożenej pracy :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:[br]Dopisany: 07 Sierpień 2010, 18:08_________________________________________________kiera :no: :no: :no:
Opublikowano
  • Autor

a gale tez ci zrobil?

Na gale czekam. Bedzie w przyszlym tygodniu. Przy okazji zostanie skrocony lewarek.

Opublikowano

Kanal , tylko gleby brakuje , :decayed: fura :good: :good: :good: :good:

Opublikowano
  • Autor

Zmieniłem również lampkę podsufitówki na tą od VW W8 - podświetlane przyciski i dwie diody.

daj foto tej lampki, i jakie koszta, mozer byc na pw :wink4:

Za widoku:

img0981jg.jpg

Po zmierzchu:

img0987pm.jpg

a gale tez ci zrobil?

Na gale czekam. Bedzie w przyszlym tygodniu. Przy okazji zostanie skrocony lewarek.

Pewnie gdybym zamawial drugi raz, zamowilbym zwykla skore bo troche nie pasuje do kierownicy ale w srodku jest juz przyjemnie i swiezo.

Za widoku:

img0975f.jpg

img0976o.jpg

img0984d.jpg

Po zmierzchu:

img0985s.jpg

img0994uk.jpg

Opublikowano

Fajnie to radio wyglada :good:

Opublikowano

galka :kox:

Opublikowano

Zmieniłem również lampkę podsufitówki na tą od VW W8 - podświetlane przyciski i dwie diody.

daj foto tej lampki, i jakie koszta, mozer byc na pw :wink4:

Za widoku:

img0981jg.jpg

Po zmierzchu:

img0987pm.jpg

a gale tez ci zrobil?

Pewnie gdybym zamawial drugi raz, zamowilbym zwykla skore bo troche nie pasuje do kierownicy ale w srodku jest juz przyjemnie i swiezo.

Za widoku:

img0975f.jpg

img0976o.jpg

img0984d.jpg

Po zmierzchu:

img0985s.jpg

img0994uk.jpg

no za***ista ta lampeczka, gdzie ją wychaczyłeś na allegro?, są takie do wersji z szybrem?, ja wymieniłem na tą z paska Fl, tylko nie jest podświetlana,a ostatnio jechałem z kumplem B5 Fl, i sie zajawiłem na podświetlaną :kox:

Opublikowano

slepy wyrezaj sobie :decayed:

Opublikowano

no za***ista ta lampeczka, gdzie ją wychaczyłeś na allegro?, są takie do wersji z szybrem?, ja wymieniłem na tą z paska Fl, tylko nie jest podświetlana,a ostatnio jechałem z kumplem B5 Fl, i sie zajawiłem na podświetlaną :kox:

Są te lampeczki na allegro nowe po 220 zł :shocked::wallbash:

Trzeba jakiś szrot wyczaić z passkiem W8 i po balu :decayed: Ja bym tyle kasy za to nie dał :no:

Opublikowano

Są te lampeczki na allegro nowe po 220 zł :shocked::wallbash:

Trzeba jakiś szrot wyczaić z passkiem W8 i po balu :decayed: Ja bym tyle kasy za to nie dał :no:

to jest ta za 220 :shocked:, tez bym nie dal, i myslalem ze marcin znalazl jakas alternatywe :naughty:

slepy wyrezaj sobie :decayed:

diodz co podswietlaja galke napewno wzrezam :evil:, i to niebawem :punk:

Opublikowano
  • Autor

To jest lampka za 220 z allegro, w ASO 196zl.

Takiej alternatywy chyba sie nie znajdzie. Zanim kupilem przepatrzylem chyba kazde forum samochodow grupy VAG i czy to do Skody czy do Seata chlopaki zakladaja wlasnie ta lampke od W8. Wersja z szyberdachem jest conajmniej 50zl drozsza. Nr takiej lampki z szyberdachem dostepny jest na pewno na forum Seata Leona.

Nie dosc ze jest droga to nie pasuje P&P... tzn nie mozna jej przykrecic, 3ma sie na slowo honoru tylko na zaczepach. Ja je troszke poprawilem i siedzi bardzo dobrze. To takie info jakby ktos zastanawial sie nad kupnem.

Opublikowano

ok, dzieki za info :wink4:, w takim wypadku rezam swoją :wink4:

Opublikowano

ok, dzieki za info :wink4:, w takim wypadku rezam swoją :wink4:

zobacz jak ja mam :)

Opublikowano

alternatywa jest taka, aby samemu sobie wyrezać, ja już dwa razy tak zmodziłem :good:

Opublikowano

alternatywa jest taka, aby samemu sobie wyrezać, ja już dwa razy tak zmodziłem :good:

tak jak ja? :good: fajnie to wyglada a grosze kosztuje :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Wymieniłem zegary na 100% sprawny FIS , w końcu spokojnie mogę na to patrzeć. W poprzednich nie świeciły 4 linie.

Skróciłem lewarek zmiany biegów...

img1008k.jpg

... i przyszła naklejka DOPE:

img1010m.jpg

Na tą chwile zrobiłem wszystko co miałem w planach na ten rok. Drażni mnie tylko przetarty fotel dlatego szukam ładnej skóry, najlepiej jasnej, koniecznie w bdb stanie z dzieloną tylną kanapą.

Opublikowano

szukaj półskórzanych recarosów :kox:

jeszcze halo w zderzak na ten rok :good:

Opublikowano
  • Autor

szukaj półskórzanych recarosów :kox:

jeszcze halo w zderzak na ten rok :good:

Dlatego nie mam wielkiego cisnienia na fotele bo oczywiscie wolalbym szmate RECARO badz polskore ale to towar deficytowy

Halo w zderzak.... przydaloby sie halo bo instalacja jest niewykorzystana po starych lampach. Gdyby klocki do zalozenia halo z USA (pasuja do zderzaka przed liftem) byly tansze mozna by pomyslec.