Jump to content
IGNORED

Montaz bixenon LIFT A4 B8

Recommended Posts

Posted

Czesc. Posiadam a4b8 lift 2012 z lampami na h7...strasznie mi sie to nie podoba....trafilem na ciekawa opcje przerobionych lamp ktorych nie trzeba adoptowac:

https://www.olx.pl/oferta/audi-a4-b8-lift-bi-xenon-led-montaz-neon-CID5-IDx2Efh.html

Co o tym myslicie? Dzieki

Posted

A co z poziomowaniem i spryskami?

Posted

No myślę ze w tej cenie poradzilbym sobie bez. Ciekawi mnie czy ktos ten patent sprawdzal. Jak to działa i czy nie ma bledow..

Posted

Nie baw się w żadne przerobione lampy , zakładaj ori bixenon z led , podłączenie tego to żaden problem  , da się je zaadaptować bez poziomowania potem w przyszłości jak będziesz chciał to możesz dołożyć i poziomowanie

• Upvote 1
Posted

Hmm.. A nie potrzeba zmieniac jakis sterownikow modulow itp? Gdzie moge znalezc jakies info? Dzieki wielkie

• 2 weeks later...
Posted

BCM1 do wymiany

Posted

A jak działają te przerobione lampy? Gosc zarzeka sie ze podłącza sie i odrazu działaja, nic nie trzeba niby wymieniać. Daje gwarancje. macie jakies info?

Posted
Godzinę temu, tomaaso napisał:

A jak działają te przerobione lampy? Gosc zarzeka sie ze podłącza sie i odrazu działaja, nic nie trzeba niby wymieniać. Daje gwarancje. macie jakies info?

Jakaś rzeźba...za tą cenę wolałbym zrobić na ori. 

Gwarancja na rok, a jak po roku szlak trafi system...to co kolejne 2,4 tys. na naprawę.

Ps. no i brak możliwością sterowania lampami z poziomu kompa, a jak zrobić w nich nastawy podstawowe? Na sztywno?

Posted

ok dzieki, macie jakies polecone miejsca gdzie mogliby mi to zrobic? najlepiej kujawsko pomorskie i okolice...

• 1 month later...
Posted

Witam... też myślę o zmianie na bixy, czy trzeba koniecznie dokładać zderzak ze spryskiwaczami? 

Posted

Zgodnie z obowiązującymi przepisami spryskiwacze i samopoziomowanie sa wymagane w przypadku takiej przeróbki.