tomaaso Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Czesc. Posiadam a4b8 lift 2012 z lampami na h7...strasznie mi sie to nie podoba....trafilem na ciekawa opcje przerobionych lamp ktorych nie trzeba adoptowac: https://www.olx.pl/oferta/audi-a4-b8-lift-bi-xenon-led-montaz-neon-CID5-IDx2Efh.html Co o tym myslicie? Dzieki
tomaaso Posted January 22, 2019 Author Posted January 22, 2019 No myślę ze w tej cenie poradzilbym sobie bez. Ciekawi mnie czy ktos ten patent sprawdzal. Jak to działa i czy nie ma bledow..
Love-AUDI Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 Nie baw się w żadne przerobione lampy , zakładaj ori bixenon z led , podłączenie tego to żaden problem , da się je zaadaptować bez poziomowania potem w przyszłości jak będziesz chciał to możesz dołożyć i poziomowanie 1
tomaaso Posted January 25, 2019 Author Posted January 25, 2019 Hmm.. A nie potrzeba zmieniac jakis sterownikow modulow itp? Gdzie moge znalezc jakies info? Dzieki wielkie
tomaaso Posted February 7, 2019 Author Posted February 7, 2019 A jak działają te przerobione lampy? Gosc zarzeka sie ze podłącza sie i odrazu działaja, nic nie trzeba niby wymieniać. Daje gwarancje. macie jakies info?
mlody020 Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Godzinę temu, tomaaso napisał: A jak działają te przerobione lampy? Gosc zarzeka sie ze podłącza sie i odrazu działaja, nic nie trzeba niby wymieniać. Daje gwarancje. macie jakies info? Jakaś rzeźba...za tą cenę wolałbym zrobić na ori. Gwarancja na rok, a jak po roku szlak trafi system...to co kolejne 2,4 tys. na naprawę. Ps. no i brak możliwością sterowania lampami z poziomu kompa, a jak zrobić w nich nastawy podstawowe? Na sztywno?
tomaaso Posted February 7, 2019 Author Posted February 7, 2019 ok dzieki, macie jakies polecone miejsca gdzie mogliby mi to zrobic? najlepiej kujawsko pomorskie i okolice...
olivierofm Posted March 18, 2019 Posted March 18, 2019 Witam... też myślę o zmianie na bixy, czy trzeba koniecznie dokładać zderzak ze spryskiwaczami?
Lukasz_N Posted March 19, 2019 Posted March 19, 2019 Zgodnie z obowiązującymi przepisami spryskiwacze i samopoziomowanie sa wymagane w przypadku takiej przeróbki.
Recommended Posts