aborygen Opublikowano 22 Stycznia 2019 Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) Witam wszystkich. Co byście wybrali (może sa tutaj właściciele) Audi Q5 , KIA Sportage, Mazda CX5 Samochód na taxi ale nie codzienne kilka razy w miesiacu. Zarówno autko do użytku prywatnego oraz do zarobku. Miałem Suberba 2, galaxy, sharana , paska Nie chcę sedana czy kombi - przyszedł czas na cos wygodniejszego do wsiadania i wysiadania Edytowane 22 Stycznia 2019 przez aborygen
jedrekx Opublikowano 24 Stycznia 2019 Opublikowano 24 Stycznia 2019 zastanów się nad Kijanką, mam w firmie jedną sztukę z 2016. bardziej pojemna, często są bardzo dobrze wyposażone (mowa o używkach, nowe zresztą też można kupić fajne na wypasie za przyzwoite pieniądze). samochód bardzo wygodny, dobrze wykończony. u nas co prawda jest diesel 1.7 - czyli bez szału, ale jest mega oszczędny. pali tyle co osobówka..
aborygen Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2019 Kia fajna jak piszesz ale martwi mnie bagażnik. Jest prawie 100 l mniejszy niż w Q5 (Kia jest krótsza od Q5 o prawie 20 cm)
Rekomendowane odpowiedzi